Ki hogyan fázott rá autóvásárlásnál, a kereskedőnél?
Figyelt kérdés
2014. nov. 5. 01:13
2/9 anonim válasza:
Nem fáztam rá.2 hónapja vettük meg negyedik autónkat.Kereskedőtől.Semmi gond vele,a többivel sem volt.Persze nem a legolcsóbbat szoktam nézegetni.És mindig német kereskedőtől veszem,nem török,albán,olasz,lengyel stb.(Németországban élek).
3/9 A kérdező kommentje:
Nekem a kitűnőnek mondott autónak már aznap új akksit kellett vennem, aztán teljes féktárcsa, fékbetét csere, plusz sérült volt a lökhárító, úgy volt összeszegecselve. Ez hagyján, folyton ette az olajat a motor, elvittük megnézetni szerelőhöz, és mondták hogy összetákolt motor van benne, vagy felujítás, vagy motorcsere. Így lett motorcsere is benne.
2014. nov. 5. 15:42
4/9 anonim válasza:
Mondjuk az nem feltétlen a kereskedő hibája.
Az akksim nálam is egyik napról a másikra halt meg.
Az olajfogysztást kereskedő se tudja megállapítani, ha beszámol egy autót beindítja indul megy indexel dudál és nagyjából ennyi.
5/9 A kérdező kommentje:
Te biztos valami nepper vagy, hogy véded őket. A lökhárítót sem tudhatták mi? Akkor hogy merték ráírni hogy kitűnő állapot? Ha át sem nézték?
2014. nov. 5. 18:40
6/9 anonim válasza:
Nem vagyok nepper és nem védem őket.
Te is megnézted az autót nem? Nem vetted észre hogy hegesztve van a lökös?
Miért nem kérted meg a kereskedőt hogy vigyétek el egy állapotfelmérésre? Ha nincs mit titkolnia belemegy ha meg megy a varia akkor porrá kell alkudni az árat vagy tovább kell lépni ennyi.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem vettem észre, mert kívülről szépen le volt festve, csak aknára állva belülről látszott. A kereskedők pont hogy átnézik amit beszámítanak, hogy lealkudják az árat. És tudják mit árulnak.
2014. nov. 5. 19:31
8/9 anonim válasza:
Én rendesen megszoptam kereskedésből vettem vittem az eredetiség vizsgálatra és nem egyezik a motorszám na most mi a faszt csináljak? Felhívtam őket de még válaszra sem méltatnak.
9/9 anonim válasza:
Ha kereskedésből vetted akkor keress meg egy ügyvédet és beszéld meg vele a megfelelő jogi lépést. Ezt nem tudod elbukni ha bepereled esetleg, de az ügyvéd hátha jobb belátásra tudja bírni a kereskedőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!