Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi van ha nem fizettem a...

Mi van ha nem fizettem a kötelező biztosítást?

Figyelt kérdés
Vettem egy 2107-es ladát de utóbb kiderült nagyon rossz állapotban van. Nem tudtam mit kezdeni vele betoltam a garázsba. Aztán tudtam meg hogy ahhoz hogy kelljen rá fizetni ki kell vonatni ideiglenesen a forgalomból. Kb 5 hónapig nem fizettem rá biztosítást a megvétel és az ideiglenes kivonás között. Mint kiderült nem érdemes megjavítani mert nagyon rossz állapot miatt nem érdemes ezért le akarom adni a bontóba. Lesz valami probléma a be nem fizetett biztosítás miatt?
2010. febr. 19. 20:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az autót úgy vettem hogy ki volt vonva és azt sem tudom melyik biztositónál volt mert nem volt forgalmiánál befizetési csekk.
2010. febr. 19. 21:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Úgy nem hiszem hogy vehettél autót ,hogy ki van vonva a forgalomból.. ezek szerint nem irattad a nevedre?
2010. febr. 20. 13:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Azt írtad a kérdésben, hogy 5 hónap után te vonattad ki ideiglenesen, ez elég zavaros így, nem lehet válaszolni
2010. febr. 20. 13:32
 14/15 A kérdező kommentje:
Úgy történt, hogy megvettem az autót, a nevemre írattam és 5 hónapig nem fizettem biztosítást. Utána pedig kivonattam ideiglenesen a forgalomból. Az autó a nevemen van de forgalomban még nem használtam mert az állapota miatt nem lehet.
2010. febr. 20. 22:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Attól még hogy ideiglenesen kivan vonva vehetsz adhatsz autót azt adásvételivel átírás után bármikor forgalomba helyeztetheted.
2010. febr. 22. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!