Mi van ha nem fizettem a kötelező biztosítást?
Figyelt kérdés
Vettem egy 2107-es ladát de utóbb kiderült nagyon rossz állapotban van. Nem tudtam mit kezdeni vele betoltam a garázsba. Aztán tudtam meg hogy ahhoz hogy kelljen rá fizetni ki kell vonatni ideiglenesen a forgalomból. Kb 5 hónapig nem fizettem rá biztosítást a megvétel és az ideiglenes kivonás között. Mint kiderült nem érdemes megjavítani mert nagyon rossz állapot miatt nem érdemes ezért le akarom adni a bontóba. Lesz valami probléma a be nem fizetett biztosítás miatt?2010. febr. 19. 20:18
1/15 anonim válasza:
semmi! de ha!!,neveden volt az autó és a biztosítás,akkor a legközelebbi autóvásárlásnál majd úgy is kibukik!
2/15 anonim válasza:
előző v.ok
hol van helyileg? meg veszem! mennyiért adnád?
3/15 A kérdező kommentje:
20 ért viheted úgy ahogy van, de szét van szedve
2010. febr. 19. 20:34
5/15 A kérdező kommentje:
jah amúgy bp 16ker
2010. febr. 19. 20:38
6/15 anonim válasza:
oké! majd írok privit!elérhetőség stb.
7/15 A kérdező kommentje:
ide irj: lacko7@citromail.hu
2010. febr. 19. 20:48
9/15 anonim válasza:
Az égvilágon semmi sem lesz és sztem kibukni sem fog max az új tulajdonosnál nade az is lényegtelen hiszen neki a saját nevére kell újat kötni és közel sem biztos hogy ugyanazt a biztosítót választja amivel te vetted..
Ha úgyis csak áll az autó a garázsban akkor érdemes lenne elmenned az okmányirodába és ideiglenesen kivonatni a forgalomból ami kb 2 ezer forint, mivel így nem kell majd fizetned a súlyadót sem amit az önkormányzat fog küldeni idővel..
10/15 anonim válasza:
Forgalomból ideiglenesen kivont autót nem lehet eladni. Vissza kell helyeztetni és azt csak úgy fogják, ha lesz érvényes kötelező rá kötve, ekkor viszont kiderül, hogy mióta nincs rajta biztosítás, úgyhogy visszamenőleg is meg kell majd fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!