Mi értelme van a 3 ajtós autónak?
Sokszor csak 100ezer forint különbség van a 3 ajtós és az 5 ajtós változat között persze ha új autóról beszélünk.
A 3 ajtósnál nem lehet lehúzni a hátsó ablakot, kiszállni is csak úgy lehet ha az előttük ülők közül valamelyik kiszáll.
Előnye talán annyi hogy a gyerek nem tudja tekergetni a hátsó ablakot mivel amúgy se lehet meg kinyitni se lehet mit, de az 5 ajtós autóknál már be lehet állítani hogy csak kívülről lehessen kinyitni a hátsó ajtót.
Miért vesz valaki 3 ajtós autót ha az 5 ajtós se sokkal drágább???
én se csípem a 3 ajtós autókat!
rossz beszállni hátra nem lehet lehúzni az ablakokat és amúgy se tetszenek.
Nekem mindig 4 vagy 5 ajtós volt és legközelebb is ilyet veszek.
mert csak rólam szól és a csajomról!
olvassatok Kázmér és Hubát és rájöttök!
Szerintem könnyebb eladni egy 5 ajtós autót mint egy 3 ajtósat.
Ez olyan dolog minthogy neked tegyük fel hogy van klíma a kocsidba de nem használod, ha elakarod adni akkor lehet hogy valaki azért veszi meg az autódat mert klímás, ha nem lenne az akkor meg se nézné.
Fiatalosabb és Sportosabb a megjelenése :)
Nézd pl az új Corsát, van belőle az 5 ajtós, meg a 3 ajtós GTC, a GTC-nek szebb a hátulja meg oldalról si így vagányabb szerintem.
És akkor itt még sorolhatnám az autókat, hogy melyik miben másabb mint az 5 ajtós.
A lényeg a fiatalos, sportos megjelenés. Nekem egy 3 ajtós Puntom van és 1. azért vettem mert jobban tetszik mint a családi edisön :P 2. Ritkán ülnek hátul, nem is család autónak vettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!