Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift tuninngolás? Egy...

Suzuki Swift tuninngolás? Egy hozzá értő tapasztalt ember, ha lehet.

Figyelt kérdés

Sziasztok, Van egy 1.3-as 2001-es évjáratú Suzuki Swift GC-m,jövő február-március körül szeretném átalakitani egy kicsit jobb kocsivá,tudom messze van még de mire sor kerül rá felkészült szeretnék lenni hogy mielőbb be tudjam szerezni a cuccokat és összedobatni.

kb 750-1'000,000- ig akarok rá költeni,az érdekelne hogy hol juthatok hozzá alkatrészekhez,és kivel( vagy hol ) tudnám össze rakatni. Nem feltétlenül egy rohadt ütős versenyautó kell.Nem kell turbó nitro meg ilyenek,csak egy kis formásabb erősebb járgány.

(karosszéria elemek,jó minőségű fékek,lengéscsillapítók,futómű,kipufogó rendszer,felnik,gumik)

Nem nagyon értek az autókhoz én csak tanácsot kérek,hogyan is kezdjek hozzá.

A Válaszokat előre is köszi.

2015. ápr. 10. 17:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kajak ilyen undorító sz*art akarsz belőle faragni? :DDD
2015. ápr. 10. 18:11
 12/20 anonim ***** válasza:
úgy néz ki... :D
2015. ápr. 10. 18:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát bocsássa meg nekünk az Úr, hogy ilyen mértékű ízléstelenséghez nem asszisztálunk...
2015. ápr. 10. 18:40
 14/20 petizacc ***** válasza:
A true boyRicer :D :D
2015. ápr. 10. 18:44
 15/20 anonim ***** válasza:

9-es válaszoló már írta: www.ssgti.uw.hu

Mindent megtalálsz, amire szükséged van a kérdésed alapján.

2015. ápr. 10. 19:57
 16/20 Koaxk Ábel ***** válasza:

Nekem semmi bajom azzal, hogy te a Swift-et szereted mindenki azt válassza ami neki bejön.

Annyi észrevételem lenne, hogy ha lesz rá kb 1 millád, miért nem veszel egy GTI Swift-et ami eleve 101 lóerős, arra már érdemes optikailag is költeni, mert "viszonylag" jól gyorsul.

2015. ápr. 10. 20:10
 17/20 anonim ***** válasza:
én linkeltem a gti-t. hát ez a valami a carstylingon van undorító és nevetséges. Ma a divatos tuning egy szép felniből és ültetésből áll. Esetleg egy kis fóliázás.
2015. ápr. 10. 20:12
 18/20 anonim ***** válasza:

Meg fogsz sértődni, de a linkelt képen az autó elég gáz így külsőleg!

Viszont plusz 33 lóerőért megcsinálhatod ezt:

[link]

2015. ápr. 10. 23:23
 19/20 anonim ***** válasza:
Csináld csak meg, ha ezt szeretnéd és ne hallgass a sok kötekedő okoskodóra, majd ha épp egy ilyen mellé állsz aki tesped egy 2000 es TDI Audiban vagy bármilyen hasonlóban és a lámpánál mérföldekkel mögötted marad majd akkor az neked nagyon élvezetes lesz az biztos, ők meg majd sokra mennek azzal hogy " ennyiért más autót vennék stb" ha az a más autó fele ennyire se fog menni :D ez után majd jön a következő szöveg, hogy " de de az 5 literrel eljár" járjon, kit érdekel :D
2016. aug. 5. 00:42
 20/20 anonim ***** válasza:
megnézem mikor hagyja ott a suzuki a turbódízelt :D
2016. aug. 5. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!