BMW első kocsinak?
Üdv!
Mit gondoltok? Egy BMW 5 e28 megfelelő lenne első kocsinak?
Mindenképp dízelben gondolkozok a fogyasztás miatt, nem akarom, hogy a gatyám is rámenjen a kocsi fenntartására.
Használtautó.hu-n kinéztem egy 2.5-ös TDS-s. Mi a véleményetek róla? Körülbelül mennyit eszik? Drágák az alkatrészek?
Hát az autó az szép, csak sokan szerintem azt hiszik hogy te is ilyen tipikus hülyegyerek vagy akinek olcsó BMW kell, de ez már nem az a kategória.
csak gyanús hogy nincs belülről kép, de attól lehet hogy tökéletes az autó.
Szép az az autó, ezzel nincs is semmi baj!
Nem is beszéllek le a BMW-ről nekem is az van.
Egy érdekességet mondok csak, nekem egy viszonylag "drága" E90-es BMW-m van (abból is inkább a felsőbb árazású) azaz egy 3-as szériás, és ebből az árból kijött volna egy hasonló évjáratú 5-ös vagy pár évvel idősebb 7-es BMW is.
Én mégis inkább a 3-ast választottam ésszerűségi okokból.
Van egy kollégám van neki egy 98-as 7-es BMW-je el akarja adni, mert hiába régi, akkor se tudja fenntartani, mert horror hozzá az alkatrész.
Szóval én csak annyit mondanék, hogy ha tetszik a forma, lehet első körben én inkább egy e30-ast vennék, lehet, hogy azt hosszú távon ésszerűbb fenntartani.
Ez a linkelt BMW lényegében egy oldtimer. Arra való, hogy a garázsban őrizgesd, jó időben elővedd, akkor menj vele, örülj neki, letörölgesd, ápold, megőrizd az állapotát, néha pedig elvidd autóstalálkozókra.
NEM első autónak és NEM mindennapi használatra való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!