Opel Vectra, Opel Omega, Opel Astra?
Figyelt kérdés
Eddig Opel Corsa B kocsit vezettem, szüleimé.155 centi vagyok, egy barátom 160 centi.
Úgy érzem, hogy nekem kicsi az Opel Corsa.
A kérdés melyik tágasabb az Opelok közül?
2015. ápr. 10. 08:55
1/7 anonim válasza:
Az Astra nagyon jó, de az már nagy lenne neked. Az én alig 170 cm magasságommal is eléggé előre kell állítsam az ülést olyan szinten hogy rendesen elérjem a pedálokat kényelmesen, és a hasam ne érjen a kormányhoz elég nehezen találtam meg azt a pontot ami számomra teljesen megfelel, a Corsa nekem is túl kicsi, vezettem haverom Vectráját nekem az a megfelelő. A 158 cm magas barátnőm nem tudja az Astrámat rendesen vezetni, neki mondjuk régi típusú Suzuki swiftje van ami nekem is pont jó lenne csak a csomagtere az kicsi. A barátnőmnek időnként kölcsön adom az Astrámat de nem igazán tetszik neki mivel neki már nagy az autó.
2/7 A kérdező kommentje:
Astra-n tanultam vezetni, ezért szerepel a listán. Astra-n is vizsgáztam 2 éve.
2015. ápr. 10. 09:34
3/7 anonim válasza:
Omega a legtágasabb de én lebeszélnélek róla. Ha Astrán tanultál akkor az tökéletes lesz.
4/7 anonim válasza:
Melyik Astra? Mert szerintem nem mindegy...
5/7 Koaxk Ábel válasza:
Bocsánat nem akarlak kigúnyolni, de hogy lehet 155Cm-el kicsi egy Corsa?
A többi jármű jóval testesebb, nagyobb méretű sofőrre van tervezve. Azaz szerintem ilyen átlag 170cm-re.
Nyilván a nagyobb Opelek tágasabbak, a többi utas számára általában a legtöbb autó, a sofőr számára annyira nem érezhetően tágasabb...
Amúgy bocsi de egy dolog marhára érdekel, hogy jön ide, hogy egy barátod 160cm magas?!?
Nekem is van 2 méteres haverom, de ez, hogy kapcsolódik a te igényeidhez?!?
6/7 anonim válasza:
Ismerősöm nemrég vett egy B Corsát. Mindketten 180 centisek vagyunk, és simán elférünk a kocsiban. Ha normálisan beállítom magamnak az ülést elől, hogy kényelmesen elférjek, még akkor is be tudok ülni hátra kényelmesen. Az Astra sem sokkal nagyobb ám, kb annyi, hogy abban 5-en is elférnek kényelmesen, és nagyobb a csomagtere, és egy kicsivel az utastere.
7/7 anonim válasza:
A legtágasabb az tuti, hogy az Omega, nem véletlen vettem egyet, s én imádom, igaz 196 cm magas vagyok, 48-as uszályokon lépkedek és baromi széles a vállam. Astra f nekem kényelmetlen volt, focus kombin tanultam, omega lett a vége. Ó-mega! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!