Opel Astra f autóm van és villamosagi gondja van, tobbi lent?
Figyelt kérdés
Az a baja h elindulok vele egyből indul, de kb 2 kéthete kezdődött egy olyan probléma haromszor volt eddig, h elindultam vele majd latom ido utan h a benzin mutató üresen van a lámpák halvanyabbak, kijelző világítás is. Es a nagy baj h ilyenkor megallok be es nem lehet elindítani olyan mint ha lemerült volna, mert betolni belehet vagy ha töltök aksirautana is indul. De ma ramertem miutan nem akart indulni és rendesen volt benne töltés azert feltettem tölteni 1 órát és indult elmentem vele egy kisebb kort ketszer ramertem indulaskor es a vegen minden rendben volt töltötte a generátor. De visszont reggel elindultam vele észrevettem h megint halvány minden munkahelyemen leálltam. Probaltam indítani és semmi megint. De munka végén készültünk h betoljuk azert megprobaltam h indul e és Valamiért indult. Tegnap meg tobb mint 100km et vezettem vele parkoltam megallitottam 4-5 is és semmi baja nem volt. Jövő héten visszem szerelőhöz, de ha valaki tud adni tanácsot vagy tippet amivel pénzt spórolhatok nagyon hallás lennék, mert nem hisszem h nagy baj generátor aksit kilovom bar frissen vettem a kocsit 2 hónapja van nalam es figyeltem h az aksi nincs rögzítve es van rajta egy kisebb horpadás bar nem hisszem h ez lenne a fő baja. Koszonom elore is a válaszokat2015. ápr. 10. 00:15
1/1 anonim válasza:
Sajnos valószínű,hogy szerelő lesz.
Kap a generátor gerjesztő feszültséget?
Ellenőrizd a kábelt,illetve mérjél feszültséget.
Ha igen, és minden csatlakozás rendben akkor lehet a töltés szabályozó megy gajra.
Ha diódák hibásak, vagy a tekercselésben van valami szakadás,akkor valamit legalább csinálnak,mondjuk impulzusokban adna áramot,mivel 3 fázisú generátor,így 2 fázisa még lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!