Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » G Astra normális "tuning" hogyan?

G Astra normális "tuning" hogyan?

Figyelt kérdés

Milyen ötletek/tippek vannak tuningra?

Optikai tuning és nem motor, elég a 90 ló.

2015. ápr. 6. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Neon zöldre lefúj lemez felni, vasalódeszka spoiler, meg béna matricák minden hova. Meg látod te leszel a jampi gyerek.
2015. ápr. 6. 18:10
 2/7 dirtboy ***** válasza:
100%

17es felni peres gumival,autó leültetve,letisztult forma,ablak sötétítés megfelelő mértékben és szép fényezés.

na meg szebb lámpák de nem túl csicsás meg angel eyes hanem ami illik is a kinézetéhez.

2015. ápr. 6. 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:
North east company, nèzd facen
2015. ápr. 6. 18:14
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
NO FEAR matrica, nagykidörgő, angel eyes, ezzel a kombóval garantáltan sztár leszel.
2015. ápr. 6. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Valami szép felni peres gumival rengeteget tud dobni az autón. Hátsó ablakokra sötét fólia. Ezekkel már teljesen másképp néz ki az autó.
2015. ápr. 6. 18:24
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, nem bojrészer autót szeretnék ezért a szpojler és egyéb tyuninglökös meg nagykipu kizárva.

Én valamilyen 17-es BBS felnire gondoltam peres gumival, ültetésre, ablakfóliára, meg gyárilag sötétített lámpákra.

Esetleg még eltüntetném a feliratokat róla.

2015. ápr. 6. 19:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Jól mondod kérdező.

Bár ha olyan helyeken közlekedsz akkor a 18-as felni is jöhet, természetesen ültetéssel.

Én OPC vagy Coupe lökhárítókat raknék fel rá max. Jelek, feliratok le. Szolid morcosítás is beleférhet. Milyen színű? (sötét lámpák, de angel eyes, és lexus nélkül)

2015. ápr. 7. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!