Mi a tapasztalat az automata, digit klímátokkal, fűtésetekkel?
2-3 olcsóbb autóstól hallottam, hogy össze-vissza ingázik a hőmérséklet. Mondjuk beállítanak 20 fokot, de egyszer melegük van az autóban utána fáznak. 4-5 fokokat vándorol bent a hőmérséklet.
Nektek ez, hogy van? Autót is írjatok!
Citroen Xsara Picasso 1.6 benzin, 2001.
Fél évente vettünk vezérlőt bele, mert össze-vissza fújta a levegőt. A harmadiknál meguntuk, most kivan véve a biztosíték. Egyébként 21 fokon volt állandóan.
2012-es Ford Focus Turnier-ben jól működik.
Most télen 28 fokon volt, de ezt lejjebb vettem mindig, mert csak beülni jó, utána számomra már egy szauna. Nyáron 20-22-re szoktam állítani, most 24 fokon van.
Én jobban szeretem magam szabályozgatni a hőmérsékletet, de amire beállítom azt szépen tartja. Nyáron a kinti hőmérséklet alá állítom pár fokkal a benti hőmérsékletet, auto klíma gomb be kapcsol, és azt a hőmérsékletet is szépen tartja. A ventilátorok erősségét, irányát maga állítja. Én meg vagyok vele elégedve.
Kia Rio 2007-es évjárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!