Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a tapasztalat az automata,...

Mi a tapasztalat az automata, digit klímátokkal, fűtésetekkel?

Figyelt kérdés

2-3 olcsóbb autóstól hallottam, hogy össze-vissza ingázik a hőmérséklet. Mondjuk beállítanak 20 fokot, de egyszer melegük van az autóban utána fáznak. 4-5 fokokat vándorol bent a hőmérséklet.

Nektek ez, hogy van? Autót is írjatok!

2015. ápr. 9. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Én télen-nyáron 22 fokot teszek, és mindig annyi van. 2007-es Audi A6.
2015. ápr. 9. 20:50
 2/6 anonim ***** válasza:
2007-es Ford Mondeoban, valamint 97-es 5-ös BMW-ben jól működik. Ennek ellenére mindig állítom, hiszen hidegben inkább melegebbet akar érezni az ember, nyáron meg csak leviszem 19-re, bár úgyse lesz annyi rövid távon. Amúgy jól működik.
2015. ápr. 9. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Citroen Xsara Picasso 1.6 benzin, 2001.

Fél évente vettünk vezérlőt bele, mert össze-vissza fújta a levegőt. A harmadiknál meguntuk, most kivan véve a biztosíték. Egyébként 21 fokon volt állandóan.

2015. ápr. 9. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:

2012-es Ford Focus Turnier-ben jól működik.

Most télen 28 fokon volt, de ezt lejjebb vettem mindig, mert csak beülni jó, utána számomra már egy szauna. Nyáron 20-22-re szoktam állítani, most 24 fokon van.

2015. ápr. 9. 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:
2009-es Mazda6-ban jol mukodik.
2015. ápr. 10. 00:30
 6/6 Vizéli László ***** válasza:

Én jobban szeretem magam szabályozgatni a hőmérsékletet, de amire beállítom azt szépen tartja. Nyáron a kinti hőmérséklet alá állítom pár fokkal a benti hőmérsékletet, auto klíma gomb be kapcsol, és azt a hőmérsékletet is szépen tartja. A ventilátorok erősségét, irányát maga állítja. Én meg vagyok vele elégedve.

Kia Rio 2007-es évjárat.

2015. ápr. 10. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!