A új Mercedes-ek közül miért nincs egyiknek sem ködlámpája? BMW, Audi, VW, Lexus, mindnek van, csak a Mercinek nincs.
Az elmélet ez. Gyakorlatban próbáltad már, hogy jobban látsz-e vele?
Amúgy azt elismerem, hogy hátulra elképzelhető, hogy jól jön néha, de szerintem hátsó ködlámpát raknak is a Mercikre, nem?
A ködlámpa igenis gyakran hasznos.
A totalcart meg csak a hülyék veszik szentírásnak. Néha olyanokat írnak hogy a falat tudnám kaparni tőle.
3-as. Elképzelhető, hogy jól jön néha??? Sohasem vezettél még például autópályán szakadó esőben? Ahol olyan vízfüggöny van, hogy a hátsó ködlámpát nem használó autókat sokkal később veszed észre. Viszont pl. a belsősávban ködlámpával haladót, sokkal jobban látod.
Ugyanez van gyorsforgalmin is. De nem csak esőben. Hóesésben és ködben is. Volt, hogy megálltam egy út szélén, ködben. Parkoltam, bent ültem a kocsiban, vártam egy barátomat. A hátsó tompított fényszórók már rég eltűntek, mikor a ködlámpa még javában látszódott és tök sokáig.
Hátsó van a Merciken, igen, de az első is fontos. Jobban látni az út szélét is például, meg ha készülök kikanyarodni egy gyorsforgalmi főútra, ott is tudok örülni, ha az érkező nem csak egyszerüen elő bukkan a ködből és belém jön, hanem már látom a ködlámpa miatt.
Úgyhogy tényleg fel nem fogom, hogy a Merciken miért nem alkalmazzák. Amúgy is hülyén néz ki az a króm dísz bigyó, amiket a helyükre tesznek, pl. az E Merci esetében, hanem AMG body kit-tel veszi az ember. De ugyanez pl. az S Mercinél is. Szerintem sokkal jobban is nézne ki, ha inkább ködlámpát tennének oda.
Van ködlámpa vs. nincs ködlámpa. Szerintem sokkal jobban néztek ki a ködlámpás Mercik.
> „3-as. Elképzelhető, hogy jól jön néha??? Sohasem vezettél még például autópályán szakadó esőben? Ahol olyan vízfüggöny van, hogy a hátsó ködlámpát nem használó autókat sokkal később veszed észre…”
Igen, néha, mert szakadó eső is csak néha van, ilyen vízfüggönyös eső meg a néhák között néha. De mint te is elismered, hátsó ködlámpa van a Merciken, így ez kipipálva.
Az elsőről nem voltál olyan meggyőző, de ha neked az kell, akkor ne vegyél Mercedest…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!