Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha valaki egy közvetlen életveszélyben lévő állat miatt száguld durván a városban, hogy eljuttassa kedvencét állatorvoshoz?

Figyelt kérdés

Még tavaly nyár egyik hajnalában csak úgy, mint már sokszor, a jó étvágyú, torkos macskám jelzett, hogy éhes. Miután adtam neki, épp elkezdett volna enni, amikor mintha egy a tálból kinyúló kéz arcon pöckölte volna és rögtön sarkon fordult, majd vissza a szobába. Furcsán néztem, hogy most mi van, közben a konyhapulton tettem-vettem, hogy visszategyem a kajáját a hűtőbe. Rá egy pár másodpercre egy hangos, keserves nyávogást hallottam, soha ilyet korábban. Berohantam, hogy mi történt, látszott rajta, hogy valami baj van, földrerogyott, nem volt egyáltalán egyensúlya, felemeltem, de a feje lógva maradt, nem bírt talpon sem maradni. Rá pár pillanatra a nyelve is felakadt, ő pedig nyávogott keservesen, miközben küzdött. Pár másodpercig tartott ez az egész, azonnal kerestem ügyeletet, telefonáltam, megbeszéltem, egy pillanatig se néztem tétlenül. Pokrócba be, hogy melegen tartsam, majd rohantam vele az autóhoz. Azonnal padlógáz, budapesti éjszakában minden piroson át, nagyon nagy sebességgel, kocsik közt, előzve, stb. Kb. 9 km-ren át. Egyetlen mentő, rendőr se lett volna gyorsabb, ez biztos, helyenként közel 180-190-el. De semmi bajt nem okoztam, büntetést se kaptam, még csak veszélyhelyzetet se okoztam egyáltalán. Nagyon odafigyeltem, zene sem ment, semmi. Ám sajnos minden erőfeszítésem ellenére, mikor már csak méterek választottak el, pont megálltam a bejáratnál és már indultam a másik oldalra, hogy óvatosan kiemeljem, elhalálozott. De lehet, hogy a karjaimban. Mikor odaértem, még élt.

Egész kicsi korom óta velem volt, pici korában kaptam, majdnem 20 éves volt.

2015. ápr. 9. 10:18
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értelek. Semmi más válasz nem jó neked, csak a támogató? Akkor minek kérdezősködsz, s minek ez a hosszú történet.

Nem, családtaggal sem lennék közveszélyes őrült. Nagy szerencse, hogy senkinek nem lett baja. Egy 300 ezer forintos csekket viszont kiérdemelnél.

2015. ápr. 9. 11:20
 12/29 A kérdező kommentje:

Jó, oké, kicsit álljunk meg. Vagy akár végleg. Sok a "ha" és a "volna". Nem történt semmi baj ezen sajnálatos eseményen kivül. Maradjunk ebben. Véleményt kértem, nem szidást.

Elég őrült van az utakon, akik minden alkalommal, simán csak passzióból úgy vezetnek, hogy sokakat életveszélybe sodornak, Ne hasonlítsatok hozzájuk. :/

2015. ápr. 9. 11:33
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Az a véleményem, hogy marha nagy szerencséd volt.

Többet ne forduljon elő,mert ritka az ilyen szerencse, nem fog megismétlődni.

2015. ápr. 9. 11:43
 14/29 A kérdező kommentje:

Nem nevezném szerencsének.... Ha túléli a dolgot, az lett volna abszolút.

De legalább bűntudatom nincs, hiszen valóban mindent megtettem és senkinek sem okoztam bajt.

2015. ápr. 9. 11:50
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
A véleményünket írtuk le. Soha semmilyen körülmények között nem szabad ilyent tenni. Felindult állapotban pedig autót sem vezetünk. Sem lassan, sem gyorsan.
2015. ápr. 9. 11:52
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerencse volt hogy nem oltel meg senkit.

Dicseretet varsz?

Ha elgyursz egy 4 tagu csaladot akik ott halnak meg a helyszinen, te meg a birosag elott magyaraztad volna hogy hat neked a macska csaladtag?

Te teljesen hulye vagy?

2015. ápr. 9. 11:54
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

"Nem nevezném szerencsének"

Pedig az. (a macskád miatt részvétem) másért szerencse. Nem is arra gondoltam, hogy észrevesz egy rendőr.

Olyan baleset lehetett volna, amiben te is és még rengeteg ember is életre szólóan tönkre vágja magát. (mondjuk 1 gernicsérülés, 1 halál és a hozzátartozók fájdalma) Remélem fel tudod fogni. Ha nem, részvétem, és tájékoztass minket, merrefelé közlekedsz?

Remélem segítettem.

2015. ápr. 9. 11:57
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Itt nincs jelentősége, hogy macskával vagy a gyerekeddel mentél e.

Tök mind1 ki a sérült, akkor sincs jogos veszélyeztetni vagy megölni mást.

2015. ápr. 9. 12:00
 19/29 anonim ***** válasza:
42%
Én csak azt kívánom, hogy egyszer egy hasonló idióta 180-nal oldalba kapjon és miközben a segged átvillan az agyadon, ráébredj, mekkora baromságot csináltál.
2015. ápr. 9. 14:31
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Mikor a feleségemet szülni vittem, beálltam egy teherautó mögé 80-nal. Mert tudtam, hogy gyorshajtással nyerhetek 5 percet de akár el is veszíthetek mindent.
2015. ápr. 9. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!