Miért néz ki ugyan úgy az összes új Audi?
A3,A4,A6, szinte megkülönböztethetetlenek szemből, a méreteikből látszik,meg a fényszóró kicsit eltérő, de nagyon megtévesztően hasonlítanak, azért a régebbi típusok nem hasonlítottak így.
Most miért?
Egységes márkaarculat, eléggé komolyan átgondolva. Nincs kirívó dolog, de nagy kockázat se, hogy jónak vagy rossznak értékeli a piac. A célját elérte, mert jön 2km-ről egy Audi és felismered. Olyan, mintha mindig pizzát ennél csak más feltéttel. A recept működik, kajálják az emberek.
Először nekem se tetszett de ha 1-1 példányt külön nézel, szép autó mindegyik. A többi gyártó meg variál jobbra-balra, hogy most morc legyen, csodálkozó, kör lámpa, ovális, stb. Mint valami bazárban, vagy búcsúban, tiszta saláta, átgondolatlan.
Például az Alfa 147 FL/159 után a Mito, Giulietta vonal egy katasztrófa kinézetre, óriási baklövés. Ezt akarja elkerülni az Audi, safetyben nyomják..
értelmes ember divatról/ízlésről nem vitatkozik....
Amúgy meg az a baj ,hogy nem is értettétek meg amit írtam.Mert nem azt írtam,hogy ami olasz az mind szép........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!