Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért néz ki ugyan úgy az...

Miért néz ki ugyan úgy az összes új Audi?

Figyelt kérdés

A3,A4,A6, szinte megkülönböztethetetlenek szemből, a méreteikből látszik,meg a fényszóró kicsit eltérő, de nagyon megtévesztően hasonlítanak, azért a régebbi típusok nem hasonlítottak így.

Most miért?

[link]

[link]

[link]

2015. ápr. 6. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert az Audi talált egy olyan dizájnt amit nagyon kajáltak a népek és gondolták hogy azzal nem lőhetnek mellé ha minden autójuk majdnem ugyanúgy néz ki. És nem is gondolják ezt annyira rosszul, legalábbis a statisztikák szerint. Az hogy neked vagy nekem nem tetszik a gyáriakat teljesen hidegen hagyja, így is vannak elegen akik megveszik az autóikat.
2015. ápr. 6. 15:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Mostanság nagyon menő az egységes márkaarculat, a Ford is nagyon tolja (még az aktuális Mustangot is megpróbálták valamilyen szinten belemaszatolni), egyrészt a fentebb leírtak miatt, hogy mindegyiket kb egyformán vegyék, másrészt, hogy egyből levágjad milyen autóról van szó, harmadrészt meg spórolnak a design részlegnél. Én személy szerint pont ezért nem szeretem az Audikat, mert így összességében baromi unalmasak.
2015. ápr. 6. 15:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Minden márkánál ez a helyzet.
2015. ápr. 6. 15:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Single frame
2015. ápr. 6. 16:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Egységes márkaarculat, eléggé komolyan átgondolva. Nincs kirívó dolog, de nagy kockázat se, hogy jónak vagy rossznak értékeli a piac. A célját elérte, mert jön 2km-ről egy Audi és felismered. Olyan, mintha mindig pizzát ennél csak más feltéttel. A recept működik, kajálják az emberek.

Először nekem se tetszett de ha 1-1 példányt külön nézel, szép autó mindegyik. A többi gyártó meg variál jobbra-balra, hogy most morc legyen, csodálkozó, kör lámpa, ovális, stb. Mint valami bazárban, vagy búcsúban, tiszta saláta, átgondolatlan.

Például az Alfa 147 FL/159 után a Mito, Giulietta vonal egy katasztrófa kinézetre, óriási baklövés. Ezt akarja elkerülni az Audi, safetyben nyomják..

2015. ápr. 6. 17:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom mi bajod van az alfákkal...olaszék még legalább mernek rajzolni.....
2015. ápr. 6. 18:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Olaszéknál azért csúnya akkor az összes autó Ferrarin, Lamborghinin és Maseratin kivül.
2015. ápr. 6. 19:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Imádom az Alfákat, de ezzel elkúrták nem kicsit nagyon.. Nézd meg visszafele a modelleket, mind morcos, brutál kinézettel. Ezek meg a bamba képükkel..egy sportos autónak. Szerintem még egyszerűbb lett volna a csíklámpát tervezni, mint ezeket.
2015. ápr. 6. 19:44
 9/9 anonim ***** válasza:

értelmes ember divatról/ízlésről nem vitatkozik....

Amúgy meg az a baj ,hogy nem is értettétek meg amit írtam.Mert nem azt írtam,hogy ami olasz az mind szép........

2015. ápr. 6. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!