Emberek! Mekkora az esély rá, hogy ha egy 3 éves nagy dízel Audi, BMW, Alfa órája 140-180E km-t mutat, akkor ugyan ennyi van egy 5-6 de még a 8 évesben is?
8+- 5% :D
De amíg a hülyék ezt megkajálják, addig biznisz... :D
Másik véglet:
Kollégámnak van 8 éves bmw-je kb. 90 e km futással (újonnan vette). Ha el akarná adni biztos senki nem hinné el, pedig valóban csak annyi.
Az utastér kopásairól annyit, hogy amíg E38-akat nézegettem itthon a 200k km alattiakban is teljesen ki volt ülve/kopva a bőrözés, míg a mobile-n találtam egy szervizkönyves 517 000km-es 750i-t, amiben teljesen patent volt a beltér.
AZ én kocsimban és teljesen szép a beltér, az ülések nincsenek kikopva, pedig már minimum 350 000 van benne. :)
10-ből 9-nek tekerve van az órája, de az az egy valószinüleg reális, mert nem minden gazdag ember autópályán tölti az életét.
A belső térrel meg az a helyzet, hogy tudok olyanokat, aki szó szerint az autóban alszik, meg egséz nap fészkelődik, közben meg megy naponta 10-20 km-t. Ilyenkor persze hogy kopik a belsőtér.
Egy rendes motordiagnosztika általában megmondja az igazat. De egy Audinál például nem kell megijedni a 400-500 ezer km-től sem, ha karban volt tartva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!