Mit lehetne kihozni egy hányatott sorsú etz-ből?
Vettem ma a papíros mellé egy törvénytelent aminek el van szállva a váltója de az enyémről hiányzó "kozmetikumokat" pl rezgéscsillapító a hengerből meg ilyesmik már átraktam meg ha szükség lenne rá a benne lévő JP akksi is garanciás tehát 20 ezret meg ért
De szeretném rendbe tenni a motort
Maradjon bokorugró motor csak biztonságosabban vagy fel lehet használni a másra is a motort?
Vagy rakjam rendbe amit tudok és adjam el?
igazság szerint nem lenne rossz csapatni néha de ha pénzt tudnék belőle csinálni az még jobb lenne mert abból vehetnék esetleg másik motort :D
Van e biznisz benne ha szánok rá egy kis időt vagy maradjon itt a hegyekben?
Előre is köszönöm a tanácsokat! :)
Bokorugrónak azért gondoltam mert a papírost sajnálom terepen
De alkatrésznek lehetne benne kis pénz
Tank légszűrőház vagy épp váz esetleg karbi
Lehetne benne pénz
Ha 30-40et sikerülne kiárulni már nem lenne rossz :D
A dilemmát csak az adja hogy a pénz mehetne a jogsiba és akkor ha befejezem a B-t letenném a B125-öt és ha már mehetek közúton is lehet nem lenne kedvem bokrot ugrani
Eredetileg alkatrésznek jött volna
Akkor gondoltam hogy na a maradékot ki lehetne árulni de a simson enduro gumi elgondolkodtatott
Mivel a fékeket meg a kuplungot is rendbe kéne tenni hogy mehessen így nem tudom mennyire éri meg
lökdösve nem akarom indítani
A másik télen nyáron indul rugásra
Ha biztosra tudnám hogy ebből jó haszonnal lehet kijönni árulnám inkább
Mert a kuplung és a 2 fék már annyi hogy lehet nem éri meg a szenvedést
De pl a féktárcsa jó állapotú (csak nekem a jón lévő lyukas jobban tetszik)
Ha nagyon sokat kellene rá költeni akkor inkább a nekem szükséges dolgokat félre teszem és megy fel mz clubra meg jófogásra :D
(Zárójelben: bokrot ugrani ha jogtiszta leszek értsd:jogsi akkor egy simson is elég lenne csak ne kelljen félteni a tükröt meg a többieket)
Ahogy bontódik kezdek rájönni hogy eladás lesz a vége
Ahhoz hogy az én szintemnek megfeleljen csapatásnak még sokat kell rá költeni (nem is tudom hogy tudják fékek és kuplung nélkül használni de nekem ez nem fekszik)
Ja meg olyan kevés olaj jött ki belőle hogy értem miért akadozik a váltó
A bokorugró sem az igazi ha nem lehet vele rendesen elindulni meg megállni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!