Mit lehet egy ezres swiftből kihozni hogy újra az utakat járhassa?
Van a családban egy swift ami látott már jobb napokat (taposó rozsda és festés) de lenne esélye hogy első autónak megszerezzem ingyen csak kellene vele foglalkozni
Mennyiből lehetne befoltozni alulról és a belsejét rendbe tenni? (lassan 2 éve hogy átment a műszakin tehát nem az egész rohadt el csak nem sajnálta az idő belül meg látszik hogy melós autó volt)
A külsejét addig nem festeném amíg nem muszáj (annyi csak hogy ha valahol megnyomták (van 1-2 kis folt) akkor nem biztos hogy árnyalat azonosra festették) mert ha átengedik akkor minden rendben :D
Tehát ha az átírás 50 és ennyi mert az autó 0 mennyi lehet a többi
Mert akkor suli után nyáron keresek valami melót és megmentem ha lehet
Nem szeretném ha méhben végezné
Motorikus túlságosan is patent ahhoz
Ugyan apa tanulta a lakatos szakmát annyit tudok hogy hogy csinálják
Ugye dr flex kioperálja a porladó részt és co professzor beműti az új lemezt
Falun így megy :D
Azért került méh veszélybe mert ugye nem akarnak vele foglalkozni (egy pick-up szerűség jobban kellene munkára de mivel nekem első autó kéne egy ezres tökéletes nekünk most is ilyen van és ezen tanultam
vegyesben kijön 4-4,5-ből a fogyasztás (ügyes váltás és max 90km/h)
szerintem gyorsabb autó nem érdemes elsőnek mert sajnos apától örököltem egy nehézkes lábat :D
tehát átírással meglenne 80-90?
Mert akkor a belsőtér cicomára is lehetne költeni egy hangyányit aztán műszaki (sajnos az már csak pár hónap van rajta) majd ha megvan a háttér egy szép festés és ízléses felnik és nem is kell több az udvarra :D
Szia!
Tökre tetszik a hozzáállásod, csak így tovább! :D
17/f
Kösz bár nem tudom miért
Csak nem szeretem látni a pusztuló autókat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!