Mi a véleményetek? Ford Focus 1.6 TDCI, vagy Honda Civic 1.5 LS VTEC? Értelmes, jóindulatú véleményekre vagyok kíváncsi.
2005-ös Focus-t nem nagyon fogsz találni 200 ezer km alatt. Mármint valós 200 ezer alatt.
Szólj bármelyik kereskedésnek, örömmel visszatekerik neked bármennyire. Esetleg valamivel alatta találsz, de ezek között sok a cégautó, rendőrautó, taxi, meg alapból ilyeneket azok vesznek, akik használják is. Páne a dízelt.
Persze keress, hátha találsz mégis, csak sajnos a használt autók baromi nagy zsákbamacskák.
Külföldre egyébként inkább ilyen Toyota Avensis, Mazda 6, Skoda Octavia, Skoda SuperB kocsikkal szoktak járni.
Ha ilyen jól keresel, simán vehetnél egy fiatalabb autót, abban sokkal nagyobb eséllyel van kevesebb kilométer. Nem értem miért 10 éves kocsit akarsz. Én inkább ilyen 5-6 nagyon maxumim 7 éveset vennék ilyen fizetésből.
na nekem van egy 2011-es 1.6 tdci 110le cDPF focusom 52000km-er- eladó.
Első tulaj vagyok vidéki autó csak sík terepet látott pici város mondhatni semmi városi forgalom fűtöt garázsban izzítani még sohasem kellet ;)
de a piaci ár felett
Pajtikám,nekem 14 évig volt- most adtam el - egy CIVIC 1.5
Lsi - m. az alatt az idő alatt egyszer. kuplung,ékszíjkak, fékbetétek, természetesen a szokásos időszakos szervíz,átlagos fogyasztása,végig 6 liter volt
A szakemberek szerint a CICIC- ek közül alegjobb tipus volt444 Csak időstől vegyél aki megkímélte !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!