Valóban nem sok 2003-2004-es van ilyen árban viszont nem zárkózom el a németből behozott kocsiktól sem.
2015. ápr. 3. 18:16
3/8 anonim válasza:
Szépnek szép, megbízhatónak megbízható? :D
2015. ápr. 3. 18:22
4/8 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam róla, hogy kicsit jobban kell vele foglalkozni mint egy átlag kocsival és, ha mindenből a legjobbat kapja akkor megbízható. Ha veszek egyet 300.000-ert egy szót sem szólhatok, ha ott hagy az út szélén. Meg is érdemlem akkor. :D de ez minden kocsinal így van.. Nem a legolcsobbat kell venni
2015. ápr. 3. 18:30
5/8 anonim válasza:
Van pénzed szervizelni is? Az Alfákhoz nem olcsók az alkatrészek, ha csak nem bontóból veszed. És ez pont az a típus, ami igényli a törődést. Kényes az olajcserére, gyakrabban ajánlott, mint más autóknál. Másrészt, ha olyan eladótól veszed, aki előtted széthajtotta, vagy sportosan használta, akkor nagy valószínűséggel lesz mit javítani.
Egyszóval szép autó, de kényes, és pénzigényes. Bár a benzines TS motor előbb megáll alattad, mint a dízel.
2015. ápr. 3. 18:49
6/8 A kérdező kommentje:
Ettől tartok én is ugye, hogy ki tudja hogyan bántak vele.
Mondjuk, ha itthon veszem meg akkor viszek magammal szerelőt akivel átnézzük.
2015. ápr. 3. 18:54
7/8 anonim válasza:
Egy hozzáértő szerelővel jók az esélyek megtalálni a megfelelőt. Vannak Alfás ismerőseim és így van, ha megkapják a megfelelő törődést ezek az autók, akkor nem fognak szervizben állni. Attól is függ, mennyit lenne használva. Évi 10 ezer km körül nem sok probléma fog előjönni vele. Nagy előnye, hogy olcsón megvehető, ezért ha lesz is vele gond, akkor sem fog többe kerülni, mint amennyibe csak a megvétele kerül néhány bizonyos német márkájú autónak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!