Melyik luxus autónak van a legszebb hangja? Csak olyat írhatsz, amit élőben hallottál!
Rengeteg videót néztem különböző autókról, de nem adja vissza egyáltalán a valóságban szerepelt hangot...
Pl én egy bmw M6 ot hallottam gyorsulni a pályán, meg egy nissan gtr-t, hát baromi jó volt. Ugyan ezek videón nem valami jók...
Aki már sok autót hallott élőben, leírná, hogy melyiknek van a legeslegjobb hangja?
Hallottam már 60 milliós Ferrari-t is élőben,olyan volt mint egy szunyog az éjszaka közepén.
A Subaru WRX mindent visz.
Igen, éppen az ilyenek miatt kérdezem. Ha már sportautót vennék, akkor legyen sportos a hangja is.
Subaru valóban nagyon jó, most hogy mondod, nekem is volt már szerencsém hozzá!
Mercedes-Benz C63 AMG
Azt a mélyről jövő, visszafogott alapjárati dübörgést még egyetlen másik "nagyautótól" sem hallottam, fordulaton is nagyon szép mély hangja van.Hallottam még Maserati Granturismot is, de nekem az nem tetszett, kicsit hasonlít a "sport"kipufogós hülyegyerekautókra.
Abszolút nem luxus, de én például egy sor6-os 525i hangjától is libabőrös leszek, nagyon szép a hangja szerintem.
De a drágábbak közül a V12-esek és a W12-esek a kedvenceim, Audi A8 6.0, Mercedes S600, stb.
Nekem eddig a favorit a BMW M5 v10-es hangja, az amikor üvölt tényleg feláll a szőr a hátamon. Egyéb iránt szerintem az összes "sokhengeres" autónak szép hangja van. Legyen az v8, v10 vagy v12. Sőt az én 6 hengeres autómnak is gyönyörű, pedig semmi sportkipufogó és egyebek, csak a motor hang
Sajnos a videók valóban nem adják vissza azt a hangot, amit valójában hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!