Ideiglenes rendszám a legolcsóbban, de hogyan?
Figyelt kérdés
1-2 napra szeretnék rendszámot a kocsira, mert szerelőhöz vinném. Hogy tudnám ezt legalisan a legolcsóbban megoldani?2015. ápr. 1. 22:04
1/15 anonim válasza:
Nyomtatsz egyet otthon, távolról nem fog látszani, csak ne engedj közel rendőrt.
2/15 A kérdező kommentje:
LEGÁLISAN!!!
2015. ápr. 1. 22:18
3/15 anonim válasza:
Nyomtatni nem bűn, én is szoktam (pl. adóbevallást)
4/15 anonim válasza:
Ideiglenes útvonalengedély?
3500 forint, ha az egyéb feltételnek megfelel a jármű (pl. van rá kötelező biztosítás kötve)
5/15 anonim válasza:
Vagy veszel egy autót (pl. Wolkswagen Jetta) és annak átszereled a rendszámát, majd vissza és eladod a Jettát.
6/15 A kérdező kommentje:
utvonal engedélyhez csak az kell? Igazából van érvényes műszakija is. Külföldről lett behozva, csak még nem lett papírozva itthon.
2015. ápr. 1. 22:37
7/15 anonim válasza:
Na jó én nem is töröm a fejem, úgy látom nem értékeled az igyekezetemet, pedig csak miattad vagyok még ébren, hogy segítsek.
8/15 anonim válasza:
a lakóhelyed, és a vizsgaközpont közötti útszakaszra kérhetsz útvonalengedélyt.
Feltéve, hogy volt az autónak rendszáma, forgalmija.
ellenkező esetben trailer.
9/15 SándorÚr válasza:
írd be a gugliba, hogy: P rendszám bérlés, napi 5000ért lehet bérelni és mehetsz vele amerre csak akarsz
10/15 anonim válasza:
P rendszámot csak az vezetheti, akinek a nevén van. Senki más.
És P rendszámmal jó eséllyel semmi perc alatt kivesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!