Féknyereg fékdob festése mivel?
Sziasztok. Nyári felni felkerültével főként a fék dobon csámcsog a rozsda. Gondolom ismerős mindenkinek a jelenség :) Régebbről maradt kimondottan piros féknyeregfestékem, de lehetséges hogy inkább valami feketét akarnék ne legyen olyan csicsás. Tudnátok ajánlani valami spray-t vagy akár ecsetelős festéket ami kiváltja a féknyereg festékemet? Vagy nem olyan gáz ha pirosra van fújva?
2 képet linkelek mikre mennének:
Előre is köszönöm a válaszaitokat.
Én hagynám ahogy van... Az ilyen felnik nem mutatnak jól dobfékes autón, ennyi.
Pirosra viszont semmiképp nem festeném...
elsővel egyet értek,túl sokat mutat a dobfékből ami meg pocsék, ha festve van ha nincs.
nálam is ilyen stílusú felni van de 12 küllős,a dobfék hátul feketére festve,nem feltűnő,szépen takar a sűrű küllő.
inkább te is olyat keress ami jobban takar.
Matt fekete hőálló jó ötlet.
Csak előtte fémtisztára kell csiszolni-drótkefézni a dobot.
Akármelyik festékboltban kapsz 2 decis hőálló festéket, feketét is. Kb 7-900Ft és bőven elég mindenre. Én féknyerget és a tárcsa festhető részeit festettem vele, még fémig sem kellett felcsiszolni és még mindig tart.
Lehet ezt is be tudják tölteni spraybe, azzal meg még kulturáltabb is a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!