Milyen motort vegyek elsőnek?
Figyelt kérdés
Max 50 ccm max 100000 vagy picit többet de nem tudom eldönteni, hogy milyet. Gondolkodtam Simsonon de lassú és minden elromlik rajta viszont nagyon olcsó. Gondolkodtam valami endurón pl Derbi senda, yamaha dt50 ilyesmik vagy még robogón is. Szerintetek melyiket válasszam első motornak?2015. márc. 26. 20:03
1/5 anonim válasza:
A Simson annyiból jó,hogy megtanulsz szerelni is,és azért lehet még találni egész jót.
2/5 joco5582 válasza:
Igazából én egy kategóriába raknám a Simson\Dt-t\Derbi és társait. Mert az örek leharcolt darab épp ugyanúgy romlik el, mint a Simson, csak többe kerül talpra állítani.
Kifogástalan állapotú szép motort vegyél. Azzal kevés baj lesz. Ha a lista aljáról válogatsz, akkor számolni kell a felújítás összegével.
Sajnos igaz a mondás, sokszor az olcsóbb a drágább
3/5 anonim válasza:
Én most pofoztam fel a Simsonom 30k-ból. Ha nem egy lomos fost veszel, akkor nem kell mindig szerelni kell, de nem kell csodát várni egy 30 éves motor alkatrészeitől
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben, azthiszem a simsont fogom választani, könnyű szerelni, olcsó hozzá az alkatrész meg a szerelés is meg tulajdonképpen kiskoromban is mindig egy simsonon képzeltem el magamat :)) köszönöm a válaszokat! :) mentek a zoldek :)
2015. márc. 28. 05:14
5/5 joco5582 válasza:
#2: Sok sikert hozzá és balesetmentes motorozást 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!