Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek elsőnek?

Milyen autót vegyek elsőnek?

Figyelt kérdés

Alapfelállás: 1 éve van jogsim, ideje lenne autót vennem. Német autót szeretnék mindenképpen, ezen belül nagyjából bármi szóba jöhet. Mivel régi autók, ezért dízelt szeretnék, mert benzinből ez a generáció még nagyon sokat eszik véleményem szerint, gázolajból valamivel kevesebbet. Keret: 500.000 Ft körül + papírozás stb. kb 100.000 Ft.

Tudnátok-e ajánlani olyat, amiben viszonylag van erő, ellenben nem irdatlan sok a fenntartása. Kb. 140 lóerő körül.

Persze tudom ennyi pénzért ne akarjak csodát, de hátha van valami ötlet!

2015. márc. 25. 19:39
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk egy enyhe csodát akarsz.

Ennyiből nem kapsz ennyi pacival dízelt. Maximum amik már a lelküket pufogják ki, de pár hónap múlva ugyanennyit rákölthetsz motorfelújítás címszó alatt..:D

90 pacis 1.9 TDI Golf III-asokkal tele van a piac.

Parancsolj:

[link]

2015. márc. 25. 20:02
 2/10 anonim ***** válasza:

béemwé háromtizenhat i

amúgy ilyen autó nincs.

2015. márc. 25. 20:04
 3/10 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor jól gondoltam, de mondom megpróbálom hátha valaki tud valamiféle csodát! :D Köszi!
2015. márc. 25. 20:29
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
Jól vagy ember?? Régiből nem akarsz benzineset?? Na ilyet se hallottam még. A régi dízelet jobb messzire elkerülni, mert sztem a legtöbb embernek megállna a szíve,ha látná miféle dolgok vannak ott a befecskendesénél emg kipufogó rendszerben és a legtöbb füstöl mint a dög. Ez alapból hülye hozzáállás hogy te mindenképp németet akarsz, az ugyan nem tudod mirét,de ezt te eldöntötted. Ha már ez ennyire fx, akkor én régi c-s merciket néznék , vmi öregembertől,mert azoknak nincs kihajtva a lelkük és megbízható járgányok. Talán még megbízhatóbbak mint a maiak.
2015. márc. 25. 21:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Pontosan, mint írtam régiből a benzines kb. 1,5-2 szeresét megeszi a dízelének (persze ha nem hajtják). Németet azért szeretnék, mert az összes német autó márka (Opel kivételével) nagyon közel áll hozzám, legyen az BMW, Audi, vagy VW, tehát nem alaptalan a hozzáállásom szerintem a dologhoz.
2015. márc. 25. 21:13
 6/10 anonim ***** válasza:
54%

1 éve van jogsid, nem volt még saját autód, de tudod, hogy mi mennyit eszik.Szép, bárcsak én lennék ilyen okos.

Egy 20 éves 100 lóerő fölötti dízel soha nem fog neked városban 9 alatt enni, ha rendesen, lendületesen használod.Sokan azt hiszik, hogy minden dízel (lökettérfogattól, motortípustól, vezetési stílustól függetlenül) 6 literrel eljár városban.Ez hülyeség, azok terjesztik, akik erre verik otthon.Nem a benzinesre akarlak rábeszélni, mert én is szeretem az öreg dízeleket, de tényleg csoda kell neked, nem autó.

2015. márc. 25. 21:20
 7/10 anonim ***** válasza:
13 éves , japán,140 lóerős autóm van , benzines, és 8,5 literrel eljárok városban is. Országúton pedig 6,5-7l. Nekem is ez az első autóm. A régi németek messze nem a fogyasztásukról híresek.
2015. márc. 25. 21:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Imádom, hogy felteszek egy kérdést és egyből minden x*félmilliókilóméteresnagyontudokvezetni belém köt... Azért mert 1 éve van jogsim, az nem azt jelenti, hogy teljesen hülye vagyok a témához, kifejezetten érdekel, körülbelül másfél-kettő éve bele vagyok merülve a dologba és a részletekbe... főleg dízel terén, DE úgy gondoltam, hogy megkérdezek 1-2 embert aki talán tapasztalt is valamit ezzekkel kapcsolatban, meg tud is javasolni egysmást. Ehelyett flegma, lenéző stílust kapok. :) Tisztelet a kivételnek!
2015. márc. 25. 21:31
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
Akkor vegyél B5 Passatot Németországból, a 110 lovas TDI-vel és rakass bele chipet, és legyél szmókensárm. Úgyis ezt akartad "hallani".:D
2015. márc. 26. 16:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Istenem, hogy te ennyire nem veszed észre magad... mint valami igazi büdös kretén... :) Ne is írj ide többet inkább, Mr.Cinizmus
2015. márc. 26. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!