Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » AEZ 14" alufelni megbízható?...

AEZ 14" alufelni megbízható? Bővebben lent FOTÓVAL!

Figyelt kérdés

Az alábbi AEZ 14" 4x100 6Jx14H2 alufelnit néztem ki:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ez az alufelni német gyártmányú, de mégis nagyon olcsó. A fenti szett 20.000 Ft körül mozog, ennyit hajlandó vagyok érte adni, de van egy olyan gyanúm, hogy "olcsó húsnak híg a leve"...

Egyik ismerős szerint ezekkel vigyázni kell, mert hamar csavarodik, vékony az anyag! Van valakinek ilyen tapasztalata ezzel? Kérem ossza meg velem, vásárlás előtt állok! Köszönöm!

#aez alufelni
2015. márc. 26. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem csavarodik, sokkal vékonyabb anyag is bírja még, van pár elég extrém felni igencsak erős gépeken, mégsincs gond.

Amiért ennyi az annyi az inkább az állapotuk. Ahogy nézem a peremét többé-kevésbé mindegyiknek megkínálták már kicsit.

2015. márc. 26. 14:46
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, a padkanyomok befigyelnek rajta :) Viszont néztem az OLX-en: ugyanez a típus hasonlóan ennyibe kerül:

[link]

Több helyen nézegettem, ez egy olcsó típus!

Azt mondod nem lehet baj vele? Persze még mindig ott van a rizikó, hogy üt-e vagy ráz-e mondjuk a padkasérülés miatt?

2015. márc. 26. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Az hogy üt vagy ráz az benne van a pakliban bármilyen használt felninél. Az AEZ nem rossz márka egyébként.

De egyszerű a kérdés. Megbeszéled az eladóval, hogy beviszitek egy gumishoz, felrakja gépre. Ha nem olyan, mint mondja akkor ő fizeti a műveletet és nem veszed meg. Ha pedig jó akkor kifizeted a kerék árán felül. Ha nem akar belemenni akkor tárgytalan mindenképpen

2015. márc. 26. 14:59
 4/6 Vizéli László ***** válasza:
Ha a gumik használhatóak még vagy 2 szezonra akkor nem sok az ára. A képek alapján nincs olyan vészesen összebarmolva, még akkor is megérheti, ha esetleg 1-2 felnit görgőzni kell.
2015. márc. 26. 16:03
 5/6 A kérdező kommentje:

Csak akkor veszem meg, ha nem kell görgőzni, nem akarok ezze foglalkozni még! A gumi még ok egy nyarat szerintem, de azt úgyis akarok rá venni!

Szerintetek mire célszerű figyelni a személyes átvételkor?

Mik a vásárlás kizáró okai, ami miatt mondjuk ne vegyem meg?

A gumishoz lenne a legcélszerűbb elvinni, gondolom nem drágán átpörgeti a négy kereket, de igazából ez egy olcsó szett, kb. a értékének a negyede lenne a művelet, így ezt is célszerű lenne elkerülni :)

2015. márc. 27. 07:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor menj el, szereld fel mind a 4et és akkor a komolyabb ütést talán észreveszed, majd szereld le. Ha 2000 Ft-on akarsz fukarkodni akkor hagyd fent a gyári acélt.

Arra kell figyelni egyébként, hogy hegesztésnyom, szemmel látható görbülés ne legyen. De szabad szemmel nem fogod észrevenni ha üt

2015. márc. 27. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!