AEZ 14" alufelni megbízható? Bővebben lent FOTÓVAL!
Az alábbi AEZ 14" 4x100 6Jx14H2 alufelnit néztem ki:
Ez az alufelni német gyártmányú, de mégis nagyon olcsó. A fenti szett 20.000 Ft körül mozog, ennyit hajlandó vagyok érte adni, de van egy olyan gyanúm, hogy "olcsó húsnak híg a leve"...
Egyik ismerős szerint ezekkel vigyázni kell, mert hamar csavarodik, vékony az anyag! Van valakinek ilyen tapasztalata ezzel? Kérem ossza meg velem, vásárlás előtt állok! Köszönöm!
Nem csavarodik, sokkal vékonyabb anyag is bírja még, van pár elég extrém felni igencsak erős gépeken, mégsincs gond.
Amiért ennyi az annyi az inkább az állapotuk. Ahogy nézem a peremét többé-kevésbé mindegyiknek megkínálták már kicsit.
Igen, a padkanyomok befigyelnek rajta :) Viszont néztem az OLX-en: ugyanez a típus hasonlóan ennyibe kerül:
Több helyen nézegettem, ez egy olcsó típus!
Azt mondod nem lehet baj vele? Persze még mindig ott van a rizikó, hogy üt-e vagy ráz-e mondjuk a padkasérülés miatt?
Az hogy üt vagy ráz az benne van a pakliban bármilyen használt felninél. Az AEZ nem rossz márka egyébként.
De egyszerű a kérdés. Megbeszéled az eladóval, hogy beviszitek egy gumishoz, felrakja gépre. Ha nem olyan, mint mondja akkor ő fizeti a műveletet és nem veszed meg. Ha pedig jó akkor kifizeted a kerék árán felül. Ha nem akar belemenni akkor tárgytalan mindenképpen
Csak akkor veszem meg, ha nem kell görgőzni, nem akarok ezze foglalkozni még! A gumi még ok egy nyarat szerintem, de azt úgyis akarok rá venni!
Szerintetek mire célszerű figyelni a személyes átvételkor?
Mik a vásárlás kizáró okai, ami miatt mondjuk ne vegyem meg?
A gumishoz lenne a legcélszerűbb elvinni, gondolom nem drágán átpörgeti a négy kereket, de igazából ez egy olcsó szett, kb. a értékének a negyede lenne a művelet, így ezt is célszerű lenne elkerülni :)
Akkor menj el, szereld fel mind a 4et és akkor a komolyabb ütést talán észreveszed, majd szereld le. Ha 2000 Ft-on akarsz fukarkodni akkor hagyd fent a gyári acélt.
Arra kell figyelni egyébként, hogy hegesztésnyom, szemmel látható görbülés ne legyen. De szabad szemmel nem fogod észrevenni ha üt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!