Olcsó, megbízható, különleges és ekeveset fogyasztó autó?
Suzuki ,az aztán különleges :D Bár ha kifogsz egy x90-est az eléggé ritka madár.
Amihez olcsó az alkatrész és keveset fogyaszt az jellemzően kisköbcm-es tömegmodell.
- olcsó
- nagyon megbízható (kasztni kadmiumozott, soha nem fog rozsdásodni ha nem töröd össze, motor és többi része mint a faék, olyan egyszerű)
- alkatrészt gyakorlatilag SZOTYIÉRT adnak hozzá
- Pasis is és fiatalos is
- 2.0 benzines és 1.9 TDI kevesetet fogyaszt (7-8 liter / 5-6 liter)
- Kb. 100 van belőle egész MO-n, úgyhogy biztos nem fog szembejönni túl gyakran egy :)
Ráadásul kis ráfordítással nagyon komoly "kinézetet" lehet nekik adni:
az olcsó és különleges szavakat nem tudom értelmezni egy mondaton belül!!!
Vagyis várjál csak!
A ritka dolgok drágák!
A fiatalos autó drága!
Az olcsó fiatalos autó ritka.
Akkor az olcsó fiatalos autó drága?!?!?
Nekem elsőre most a régi szoci verdák ugrottak be, és nagyon szeretem őket, de ha nem vagy egy szerelős típus, akkor nem ajánlom. Amugy most a hozzám hasonló fiataluk nagyon felkapták őket (lada, trabant, stb), olcsónak olcsók, az alkatrész is olcsó, fogyásztás az igaz sok.... döntsd el...
Esetleg még a bmw e36 szériáját tudom ajánlani, 1.6-os motorral nem eszik olyan sokat, de nem is olyan élvezetes, de szerintem eleget tesz a követelményeidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!