Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó felépítése?

Autó felépítése?

Figyelt kérdés

Kíváncsi volnék, hogy pontosan hogyan épül fel egy személyautó. Tudna valaki esetleg linkelni egy robbantott ábrát róla?

Köszi!

2015. márc. 22. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Melyik részére gondolsz? Egy ábrán nem nagyon lehet ábrázolni több ezer alkatrészt.
2015. márc. 22. 17:02
 2/5 A kérdező kommentje:

Érdekelne a karosszériák részei, meg úgy minden. Mi van a motortérben, a karosszéria alatt, illetve a működés. Próbáltam rákeresni, de nem hozott sok sikert.

Valami ilyesmire gondoltam: [link]

Csak részletesebben.

2015. márc. 22. 17:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez így eléggé komplex. Külön külön keresd és nézd, fogsz találni felépítést a kaszniról, a motorról akár mozgó robbantott ábrákat is.
2015. márc. 22. 18:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Ebben a könyvben nagyon sok, jó kép van: [link]

Mint ahogy a neve is mutatja, csak Ladákról van benne szók, kb. 670 oldalon keresztül. Ha tudod töltsd le valahonnan (ehhez itt nem adhatok segítséget), vagy ha nagyon kell, akkor dobj egy email címet és elküldöm.

Pár mintakép:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. márc. 22. 18:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Megtaláltam, belenézek.
2015. márc. 23. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!