Janszika kérdése:
1 éve nem volt beinditva egy 1.6 os Mitsubishi carisma automata. Hajtattam de nem indul csak robban 1-2-öt. Mi baja lehet?
Figyelt kérdés
2015. márc. 22. 14:40
1/7 anonim válasza:
Gyertyákat nézd át. Egy év alatt, ha volt valami szigetelési hiba és víz, vagy pára képződhetett akkor könnyen ehet, hogy gyújtás gond lehet. A kábeleket sem árt megnézni. Üzemanyagszűrő is szerepet játszhat.
2/7 A kérdező kommentje:
néztem a gyertyákat kipucoltam.a 4 ből 2 le volt köpve.benzinszűrőt kipucoltam...esetleg a benzinpompa lehetne leragadva?
2015. márc. 22. 14:56
3/7 anonim válasza:
Az is esélyes. Ha a gyújtás jó és biztos, hogy eljut az elegendő üzemagyag, akkor valami nagyobb baj lehet. De nem hinném, hogy állás következtében más lenne a ludas.
Ha nincs hibakód akkor nincs nagy baj szerintem.
4/7 A kérdező kommentje:
az lessz a legjobb ha megnezetem egy szerelovel...amugy nincs ra biztositas csak terepre kellene.
2015. márc. 22. 19:26
5/7 anonim válasza:
Jó nagy fostalicska lehet ha 4-2 gyertya kuka...Nem az állástól köpődött be! az már előtte is olyan volt...
Bezabált benzinből...vedd ki az összeset forgasd meg a motort és tedd vissza,próba..
Ja próbáltad már,hogy N-állásban indítod?
6/7 A kérdező kommentje:
Kosz szepen megprobalom igy is...
2015. márc. 25. 21:07
7/7 szántóvető válasza:
vedd ki a gyertyákat és tegyél egy kevés benzint minden hengerbe,lehet hogy beindul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!