Szerintetek milyen első kocsinak egy 2. 0-s automata Mitsubishi galant?
Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 19:47
1/10 anonim válasza:
Ha vásárlás után sok pénzed marad, akkor jó lesz.
2/10 anonim válasza:
ne automata legyen, mert elfelejtesz manuálisan váltani és gondajid lehetnek ha manuálist vezetsz. de amugy ez egy jókis kocsi :)
3/10 anonim válasza:
dízeles úgye? mert ha benzines akkor a 2literesre rámegy a gatyád id.... :D, automatának én se vagyok híve... :D
4/10 anonim válasza:
nem dízel az, az automaták jobbára benzinesek ebből a kocsiból, ráadásul v6-os, 24 szelep, finom csask költeni ne kelljen rá, pláne a futóműre... egyébként jó konstrukció, az állapotától függ, az meg hogy elfelejtesz e manuálváltani tőled függ
5/10 anonim válasza:
uh nem ismerem ezt a fajtát annyira
:D 24 szelep, 6 henger automatába az 10 fölött van fogysztásba :D
olyan 12 körül :P, tutira megéri :D
6/10 gomzoli válasza:
A túrót 6 hengeres a 2000-es benzines...
Sima 4 hengeres, 16 szelepes, 132 lóerős motor. A 2,5 literes verzió, az a 6 hengeres.
Annyiban egyetértek, hogy automata kocsit, ilyen jó étvágyú motorral nem vennék a helyedben. Szép kocsi, jó kocsi, de igen drága lesz fenntartani.
7/10 anonim válasza:
bocs ,de nem TÚRÓRÓL nem volt szó :D 92-ig, vagy 94-ig gyártott kockább galant (asszem 6. gen) az még 4 hengeres volt, abból volt a 2.0 tgi is, de utána az első gömbölyűbb formájú galantban igenis v6-os volt a 2 literes motor, szóval attól függ, galantnak melyik verziójáról van szó, én feltételeztem, hogy 90-es évek közepéről, persze lehet h nem...
8/10 A kérdező kommentje:
90-es évjárat! Igazából már megvan több mint egy éve csak most megkapom fatertól, 9-10 litert fogyaszt és nem 6 hengeres.
2012. jún. 29. 10:15
9/10 anonim válasza:
hát akkor első osztályúú, azt hittem ilyet akarsz venni, meg szerintem a többiek is, ha ajándékba kapod akkor annál jobb nemkell :D én annak idején a seggem a földhöz vertem volna ha ilyennel megdob fater (nem vagyok öreg, 20-as éveimben járok) automatához könnyen hozzá fox szokni fasza szerintem
10/10 anonim válasza:
Az autómata váltó, megkönnyíti majd a tárcádat :-)
simán + 2 -2.5 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!