Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyik auto a...

Szerintetek melyik auto a legjobb välasztäs ezek közul?

Figyelt kérdés

Sziasztok. eljutottam arra a pontra h vegre autot vegyek magamnak, igaz nem ujat nem milliokert,de nem is hitelre es aranylag fiatalt. Gondolkodtam,kertem tanäcsokat velemenyeket es jelenleg az alabbi tipusok kerultek vegsö valasztasra:

nev: ev: ccm:

Renault Scenic 98 2.0

Renault Laguna 97 2.0

Suzuki Baleno 00 1.6

Fiat Marea 99 1.8

Mitsub. Lancer 98 1.6

Szoval ha van tapasztalatotok akkor szivesen fogadnam öket.köszi

2010. febr. 16. 20:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Suzukit nem ajánlom: gyenge a kasznija, Renault-oknál azt hallottam, hogy szériahibás egyes sorozatuk (elektronikai hibák), Fiat és Mits.-ról nem sokat tudok semmit mondani!

Ha olcsó, és megbízható autót akarsz, német autót vegyél: OPEL vagy VW, esetleg Seat. Japán autó megbízható, de drága az alkatrész bele annak ellenére, hogy nem nagyon kell bele. A német autókba kell alkatrész gyakrabban, de sokkal kedvezőbb áron hozzájuthatsz; ezt ne hagyd figyelmen kívül!

2010. febr. 16. 20:13
 2/11 anonim ***** válasza:

Scenic jó, megfelelő

Laguna kigyulladás veszélyes.

Baleno: no comment, papírkutya, 120tól magassági kormánnyal, semmiképpsem

Marea az 1.8as leeszi a gatyád, emellett ezek a MÉG nem megbízható fiatok

Lancer: jó, megfelelő, de az 1.3as 75lovas motor is kíválóan tudja mozgatni a kasztnit.

A helyedben a scenic és a lancer között dönteném el, ár\felszereltség\lelakottság alapján hogy melyik legyen a befutó. A két autó teljesen másmilyen, a lancer egy sedán\kombi a Scenic pedig egy ilyen egyterű féleség. Döntsd el, hogy a te igényeidhez melyik passzol jobban.

2010. febr. 16. 21:01
 3/11 lodarazs ***** válasza:
Baleno vagy lancer. A baleno nagyon jó JAPÁN autó, alkatrészárai is olcsóbbak a lancerénál.
2010. febr. 16. 21:46
 4/11 Fecc ***** válasza:
Ha van eszed,akkor német autót veszel.
2010. febr. 16. 23:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is a korábbi hozzászólókhoz csatlakozok. Német autót vegyél, szerintem a VW a legjobb minőségileg is és nagyon megbízható. Nem tudom mennyit szeretnél rá áldozni, szerintem 4-es golfot vegyél. :)
2010. febr. 17. 14:14
 6/11 anonim ***** válasza:
A ha már választani lehet a Mitsubishi Lancer-t vagy a Baleno-t az japán gyártmány (nem europában készült)
2010. febr. 17. 14:33
 7/11 A kérdező kommentje:

Elöször is köszönöm mindenkitöl a välaszokat.500e-es kombi ärkategoriaban gondolkodom es szerintem a Mitsubishi lesz,vagyis eddig sokmindenki ajanlotta.Kint elek Svedorszagban es eleg sok is van belölle de majd az elsö körök utan kiderul a vegeleges valasztas.

Viszont a tovabbiakban is szivesen hallgatom ill. olvasom a velemenyeket!

köszi

2010. febr. 17. 19:08
 8/11 anonim válasza:
A Baleno a legjobb választás. Ha nincs gondod eddig az életben akkor majd lesz. :) Ha esetleg alkatrész csere akkor hosszú hónapos várakozási idő, és aranyár!
2010. febr. 19. 00:15
 9/11 anonim válasza:
Mitsub. Lancer 98 1.6
2010. febr. 19. 07:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Azt általad felsorolt autók közül a Renaultokkal a Fiattal és a Mitsuval van tapaszalatom, ezeket nem ajánlom!

Francia autót ne! Fiatot se! Mitsu 98-as Lancere elég szar lett

Suzuki meg úgy alapból Suzuki..

Ezek közül válassz:

Audi/BMW/VW/Sat/Mercedes

[link] -n beírod a max összeget, amit rászánnál és ezeket a márkákat végigpróbálod.

Szinte tuti hogy csak régebbit fogsz kapni annyi pénzből amiből rönót vagy suzukit de jobbaj és az alkatrészellátás is olcsó és jó

2010. febr. 19. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!