Szerintetek megcsinálják nekem hogy csak az autó lámpáját fújható fóliával vagy valami mással lefújják a kép alapján? (lásd kép)
Vagy milyen anyaggal lehetne elvégezni ezt a műveletet?
eredeti: [link]
terv:
És amúgy tetszik nektek az ötlet? :)
A második verzió még gázabb mint az első. Azt meg ne mondd már, hogy a folián át ugyanúgy világít. Ekkora madár nem lehetsz, hogy ezt elhiszed.
Vegyél egy ilyet. Máris jobban néz ki:
Persze az igényességhez pénz is kell, lehet ez van a háttérben
Nézegettem már ezeket a lámpákat. Lehet hogy nem voltam érthető, én a lámpa formáján változtatnék.
Itt egy másik verzió. Ez jobb? - inspired by Aston Martin DB9 :D
"homasita-tuning"
Az eredeti kérdésre a válasz egyszavas, meg is kaptad az elején: meg. Megcsinálják. De ha 17 szögletű kerekeket szeretnél azt is megcsinálnák, ha kifizeted.
Szerintem meg vedd ki a hátsó lámpát, minek az.
Mondjuk azt nem értem, ha a Ferrári lámpája tetszik, miért nem olyat vettél.
Amúgy a hasonlat rossz. Annál majd függőlegges a kocsi hátulja, a tied meg kerek. Ezért nagyobb a lámpa. Mert bizonyos szögben nem látható, ha kitakarod a felét.
De a te autód, te életed. Viszont, ha emiatt balested lesz, lehet a te zsebedből kell majd a másik autót is kifizetni.
Biztosító egyből rá veri a balhét.
Azt kellene felfognod végre, hogy nem a lámpa méretével van a gond! Lehetne egy csíknyi lámpa az autón - miért ne lehetne - de csak akkor, ha minden funkciója működik! Te meg pont a helyzetjelzőt és a féklámpát takarnád le!
Gyártass rá kisebb lámpákat, amik rendesen működnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!