Hány éves autot éri meg veni? Csak ojan 300 500 ezerig gondolgozok
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 16:57
1/18 anonim válasza:
Nem számít, hány éves, inkább az, hogy mennyit futott! Ha keveset, azért ne vedd meg, mert cserére szorulnak a gyári alkatrészek (nem megfelelő kenés, olajhiány miatt), ha sokat futott, akkor meg leharcolt!
Motor beindítását és első gázfröccsöt követően nézd meg milyen színű füst jön a kipuf.-ból. Ha kék = eszi az olajat, ha fehér, akkor feltengely törött. Ezekre figyelj oda, és lehetőleg kukkants be az alváz alá. Mindenképpen vigyél autószerelőt magaddal a kiválasztáshoz!
2/18 anonim válasza:
autot=autót
éri meg veni=éri megvenni
ojan=olyan
gondolgozok=gondolkozom
FAIL
Ne vegyél autót saját magad és mások biztonsága érdekében.
3/18 anonim válasza:
Gondolgozok, tehát szellemi munkás vagyok. Veni, vidi, vici :D
4/18 A kérdező kommentje:
Nem szoktam netten helyesen írni.
2010. febr. 16. 17:30
5/18 anonim válasza:
300 és 500 ezer között esetleg Suzukiban vagy 2-es 3-as Golfban gondolkodjál szerintem, vannak egészen jó állapotúak a hasznaltauto.hu oldalon!
7/18 anonim válasza:
Opel astra f , Corsa B, 2-3 Golf
Az én véleményem szerint inkább német autót!
8/18 anonim válasza:
Peugeot-k nagyon szépek, még a régebbiek is! Ne dőlj be a francia kocsik ellenzőinek, nincs velük több baj mint akármelyik másik autóval!
10/18 anonim válasza:
2,5 TD??? Hát ha bőven van még pénzed a vételáron felül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!