Milyen robogót vegyek 280. ezerig?
20:34-
Ez kétszer annyiba kerül mint a keretem.
Inkább Keeway matrixot veszek.
Nekem keeway robogóm van, egy igazi ipari hulladék. Még eladni sincs pofám. Az akksit valami mindig lemeríti, az olajszintérzékelő állandóan leragad és világít, mintha nem lenne benne olaj (pedig van), ha egy hétig nem járok vele kipárolog a benzin a karburátorból (?) és nem indul el a bogai úr istennek sem, csak ha lehúzom a gumicsövet és belespriccelek egy kis benzint (akkor pöccre...), a váltó tragikus, a hangja borzalmas és még nem is megy...
Meg szvsz 280e forintért egyszerűen nem éri meg robogót venni. Amennyit az üzemanyagon spórolsz azt el is bukod, mert 10-15e km után vagy teljes nagygenerál kell neki vagy kuka. És egy 50 ccm-esen még csak "élmény" sincs. Nézegess 125-öst szerintem. (már ha van ennyiért új).
Parancsolj, 210ezer:
Nagyon megbízható, Honda blokkos....nem úgy mint az olasz Yamahák kínai blokkal....Keeway stb valóban szutyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!