Milyen kocsit 300 ezerig?
Figyelt kérdés
Suzukit nem szeretnék mert nem tetszik, viszont nem tudom milyet lenne érdemes venni. Segítenétek? Alacsony fogyasztású autó kellene átlagos, hétköznapi használatra.2010. nov. 5. 13:54
1/7 anonim válasza:
béemvé
annyira alacsony a fogyasztás hogy még termeli is a benzint!!!
ehinn vannak ni: [link]
nah ezek autok ez sose áll le
2/7 anonim válasza:
Az előző a vicc kategóriába tartozik, szeretem a bmwket de ezekre-ennyiért a gatyád ráfog menni és fogyasztanak is rendesen.
A helyedbe őt nézném meg: kb 6literes fogyasztás és 90Le
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm második és harmadik válaszoló. Ezekben a Corsákban nagyon sok kilométer van. Vagy ennyi nem gázos ennél a típusnál?
2010. nov. 5. 18:49
5/7 anonim válasza:
Egy közel 20 éves autó esetében a 200.000 körüli km normálisnak tekinthető, persze lehet találni ennél jobbat és rosszabbat is.
6/7 anonim válasza:
Suzuki Swift!! persze, ha tudsz vezetni és nemszoktál karambolozni. Nekem az 1.0 motorral 5.5l volt a fogyasztásom
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem még jogsim sincs, most csinálom. Az autót nem csak én használnám. Köszi mégegyszer.
2010. nov. 6. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!