Mi a véleményed a Peugeot autókról?
Figyelt kérdés
A benzines a jobb vagy a dízel? Családi autónak mennyire felel meg? Alkatrészek ára? Szervízdíjak?
Tapasztalatokat is írhattok!
2010. febr. 16. 13:58
1/11 anonim válasza:
Eltérnek a vélemények, de én autószerelőtől hallottam, hogy azokkal van a legtöbb bajuk..
2/11 anonim válasza:
Nekem az van, de mégegyszer nem vennék. Az a gond velük, hogy minden mindennel össze van kötve, és nem nagyon lehet, csak egy elromlott alkatrészt cserélni, kell a többit is. És ez ugye eléggé megnyomja az árat. Nekem pl. most elromlott benne valami, ami kb. 10 ezer forint lenne, de mivel csak másik 3 dologgal együtt lehet cserélni ezért 60. Nekem 1,4-es HDi-m, 206-os, és egyedül a fogyasztása, ami nagyon jó. De egyszer lecserélem, tuti, hogy nem ilyet veszek. Sőt még franciát sem.
3/11 anonim válasza:
Francia autót soha. Szakmabeliként mondom, brutálisan sok probléma van vele, neked a pénztárcád nekem meg az időm bánja :D:D
4/11 anonim válasza:
azért azt hozzá kell tenni, hogy a peugeot dízel motorjai világszerte elismert és jó konstrukciók. én sem vagyok francia autó párti ugyan (inkább jappó), de ha jól tudom a mazda a dízelekbe peugeot motort tesz. keveset esznek és jók. én inkább az olasz autókról beszélek mindenkit le, de van akinek meg az jött be! Lényeg mi lények vannak hétfői autók itt is ott is.
5/11 anonim válasza:
véleményem, hogy az elektronikával annyi a gond, hogy az nem igaz.
példaként elmesélem, hogy ismerősömnek volt peugeot partnerja, egyik szép nap füst szállt fel a műszerfal mögül, majd megijedt és leállította az autót. ujraindítás után a füst eltűnt meg hátulról minden világítás, se helyzetjelző se féklámpa.
francia autók közül a renault-knak legalább a törés tesztje jó, de az elektronikája annak is francia, még ha nem is annyira siralmas, mint a peugeot-knak.
6/11 anonim válasza:
"Ahhoz képest,hogy szarozzák sokat eladnak"
7/11 anonim válasza:
Némelyik teccik de vannak nagyon csúnyák is:S:D:D
9/11 anonim válasza:
jó,én francia autó párti vagyokk abból is inkább citroen
10/11 anonim válasza:
Műszaki ügyekben nem vagyok jártas, már ami a Peugeot-ot illeti, de külsőre azt kell mondanom, hogy szép, elegáns autók. Nekem tetszenek. Egy 407-est vezettem még egy-két éve és azt kell mondanom, hogy szuper volt. Életem egyik legjobb vezetési élménye volt. Persze hozzátartozik a dologhoz, hogy nem túl sok autót vezettem előtte, kb. 5-6 félét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!