Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 318i-t (E36) szeretnék...

BMW 318i-t (E36) szeretnék venni, az alkatrész árak és a fogyasztása mennyi?

Figyelt kérdés
A válaszokat inkább olyanoktól várom akik már használták ilyen autót. Nem csak egyszer látták az utcán. Köszi a válaszokat.
2015. márc. 16. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
9%
Én meg ilyen kérdéseket csak olyanoktól várok akiknek nem működik az oldal keresője!!!!!!!
2015. márc. 16. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:
9%
Vagy aki azon gondolkozik, hogy majd ezresért vagy kettőért tankolja a kúton.
2015. márc. 16. 20:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem vészes alapvetően, de sok apró és bosszantó hiba jöhet elő gyakran. Igen még megkíméltnél is.

600 alatt nem vennék ilyet, és akkor is csak sorhat.

A 325i pl. egy nagyszerű választás, a motorral nem sok gond van és megéri a plusz 1.5-2 litert.

Persze csak ha nem egy hullát veszel mert akkor a gatyád is rámehet és életed legrosszabb rollerezése következik.

Minden másra ott a kereső, használd egészséggel.

2015. márc. 16. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:
ember.. ez nem egy Aston Martin vagy egy Bentley , hogy egyszer látott ilyet vki. Ha úgy gondoltam,hogy percenként egyet az már stimmel. Az tuti,hogy a legtöbb már alaposan szét van nyüstölve meg szét van korrodálva. Gondolom ki lehet fogni jót is jobb pénzért,de akkor meg már szóba jönnek értelmesebb típusok is és más márkák.
2015. márc. 16. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

E36-ban 318i-t nem, de 320i-t már próbálgattam egy darabig, még nagyon régen. A használt autók között elég drága, ha a romokat nem számítjuk, az alkatrész árak sem annyira olcsók, ha nem bontott rozsdás darabokból akarod tákolni. A fogyasztása városban beleért a 10, 10.5 literbe. A 318 is lesz 9.5 - 10 liter városban, vegyesben meg 8 környéke.

Nem ritka autók ezek, nem csak egyszer lehet őket az utcán látni. A VW Passat B5 után az E36-os BMW a leggyakrabban külföldről hozott autótípus. Ha csak azt vesszük, hogy itt a gyk-n naponta legalább egy valaki jelzi a kérdésében, hogy ilyen akar venni, akkor az csak a gyk kérdezők között számolt évi 365 darab.

2015. márc. 16. 23:41
 6/6 anonim válasza:

Nekem pont egy ilyen verdám van már több, mint két éve.

A fogyasztását pontosan vezetem egy táblázatban, így precíz adatokkal szolgálhatok.

Nekem 25.000 km megtétele után 7,45 l/100km jött ki a fogyasztásra.

A dologhoz hozzátartozik, hogy városi forgalomban viszonylag keveset használom. Gyűlölöm a nagyvárosi szötymörgést. Ott inkább tömegközlekedem. :-D

Az eddigi tapasztalataim alapján normális vezetési stílus mellett:

- 8-10 l/100km városban

- 6-7 l/100km országúton 80-90-es tempónál

- 7,5-8 l/100km autópályán 130-as tempónál

2015. ápr. 8. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!