Audi a4 b6, vagy BMW e46? Melyik a jobb autó? 2002-es évjárattól
amúgy értem mire célzol, de szerintem nem érdemes felvágni egy 15 éves autóval, meg aki felvágni akar az 5-ös BMW-t vagy a6-ot vesz, ezek még kisebb kategóriás autók, az A4 is szinte egy Golf méretű autó, csak jobb minőségben, meg szebb.
Nekem most ennyi a keret, amit autóvásárlásra szánok, azt vallom vagy veszel 2-300-ért valami olyat aminek már mindegy, és használod a bontóig, vagy veszel 1,5-2 körül egy jót, ami még sokéig kiszolgál. De én 1 alatt nem vennék autót, költeni meg mindegyikre kell, még egy 2010-es autóra is rámehet 2-300 ezer hirtelen kuplungcserére pl. de ott már nem 1,5 az autó, hanem 3, és még veszít az értékéből is.
Nekem egy E39 520i touringom van. A sor6 mindenképpen kellemesebb mint a 4 hengeres. Nem kell vezérműszíjat cserélni, mert láncos. Nincs féltengely, váltó, kuplung kettős tömegű,turbó probléma, ami általában pénztemető.
Az alkatrész nem hiszem hogy drágább mint a hasonló kategóriás társaié. Nekem 6 éve van meg de én szeretem. nem cserélném el sem Mercire sem Audira sem Passatra.
Persze a fiatalabb darabok már problémások. (A Bmw-nél is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!