Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik terepjarot vegyem meg,...

Melyik terepjarot vegyem meg, isuzu, pajero, toyota, nissan? Mennyit fogyasztanak, mennyibe kerul az alkatresz stb?

Figyelt kérdés
Izlandon elek es segítseget kerek mert nem ertek hozza egy strapabíro terepjarot szeretnek venni ami bírja a nagyobb godroket es a 35 szazalekos emelkedo sem kottyan meg es szelsoseges viszonyokat is birja .
2010. febr. 15. 15:21
 1/3 anonim ***** válasza:
a 35 százalékos emelkedő nem nagy szám, én pajerot vagy navarat vennék, de ha az ár nem számít akkor touareget teljes terepfelszereltséggel vagy mercedes g-t
2010. febr. 15. 15:52
 2/3 anonim ***** válasza:

bármelyiket is választod nagyon jól jársz vele.

persze át kell nézni minden autót rendesen,igaz én m.o.élek szóval nem tudom az izlandi alkatrész árakat,de japán autóm van nekem is (igaz a magyar alkatrész árakat sem tudom mert nem kellett hozzá semmi,pedig 3 éve használom)a toyota has magassága nagyobb mint a nissané,és a sárréti pocsolyákból úgy kimegy mint a fene.(UAZ gumik vannak rajta )

2010. febr. 15. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:

pocsolyából egy trabant is kimegy :D

amúgy Navarát ne vegyél mert az szar

Szerintem a Pajero jó lesz neked, vagy egy Isuzu Trooper

2010. febr. 15. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!