4000ccm fölötti terepjárók (benzin) mennyit fogyasztanak? Átlagban?
Figyelt kérdés
Pl. 5200ccm Grand Cherokee, vagy 4000ccm Ford Explorer, 4200ccm Chevrolet Blazer és hasonlók?
Leginkább tulajdonosok válaszára lenne szükségem, de ha tudja valaki más is, annak örülnék. :)
2011. szept. 11. 17:59
4/12 anonim válasza:
Nekünk volt Ford Explorerünk,azt 13 alá nem lehetett levinni, és 18 volt az átlagos fogyasztása.
5/12 A kérdező kommentje:
Ha meg benzin gázos, akkor gondolom simán benyalja a 20-25 litert, akkor kb. 5000ft lenne 100-on gázból? Még így se olcsó... pedig biztos élmény vezetni ezeket a nagy "dögöket". Neten nézegettem a G. Cherokeet, hát terepen és aszfalton is brutál amit művel. Egyszer rem. lesz egy olyanom :)
2011. szept. 11. 20:34
6/12 anonim válasza:
Havernak 3ajtós Pajero 2.5tdi-je volt, neki terepen összkerékkel és bekapcsolt difikkel( hegyen szőlőben sárban ) 20fölött kajált. Na és ez csak egy 2.5es dízel.Gondolom a benyás ott duplázható:) Viszont országúton 8-9literrel eljárt.
7/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem nagy élmény terepjárót vezetni, én vezettem Explorert is, ML Mercit is, gyűlöltem mindkettőt.
8/12 bp1985 válasza:
Nálunk egy 4.0 v8 land rover discovery 2 volt. Az 15-18-at fogyasztott.
9/12 A kérdező kommentje:
Na ezekért tetszik nekem a Jeep Grand C.
Gyorsulás: http://www.youtube.com/watch?v=QYxkivKudMs&feature=related
2011. szept. 13. 21:09
10/12 anonim válasza:
Ezek a V8as amcsi vasak a legfainabbak, sok kis műanyag patkány jobb ha elkotródik elöled, ha ilyennel tepersz :) De ha egy kicsit is számít neked a fogyasztás, akkor ez bizony nem a te kategóriád, az amerikaiak megtehetik, hogy benzinben pancsoljanak, mi a retkes jövedéki adó miatt 400ra emelt benzinárak mellett nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!