Utólagos alvázvédelmet csináltatott itt valaki?
Figyelt kérdés
Vagy a mai kocsikra már nem kell? Nekem 13 éves, alánéztem a napokban, szinte csak 1-2 pörsenés van rajt.2015. márc. 9. 15:46
1/1 anonim válasza:
Nem kell, mert a mai kocsik alvázvédelme 1000 évig kitart, soha nem repedezik ki, nem pattan le és különben is hölye, aki utólagos alvázvédelmet csináltat, mert biztosan egy 1m x 1m-es lyukat akar eltakarni vele, vagy karambol nyomokat, amit az okozott, hogy egy ufó alulról nekiütközött az autónak. Mindenki tudja, hogy a pörsenések megjelenése után még 20 évig nem kezdődik el a rozsdásodás, és az alvázvédő alatt sem lehet rejtetten rozsda. Üregvédelem pedig egyenesen a sátántól való hölyeség, mert a gyári üregvédelem nem száradhat és nem repedezhet ki, nem folyhat be a víz és belülről nem kezdhetnek el rozsdásodni a lemezek, vagy az illesztéseknél. Nem, senki nem csináltatott alváz és üregvédelmet, mert csak felesleges pénzkidobás, csak azért találták ezeket ki, hogy legyen mivel lehúzni az autósokat. Az autók elromlását is ezért találták ki, mert amúgy az autók soha nem romolnának el, csak egy mikro chips (a zacskós paprikás fajta) kapcsolja be egy idő után, hogy az autó hengerfejes legyen-e, vagy kopott, meg ilyenek. Na, ezt egy levegővétellel írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!