Macintosh kérdése:
Ki csináltatott mostanában jogosítványt?
Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt készült el, kaptátok kézhez?2014. jún. 29. 13:06
2/7 Polipeter válasza:
"Az új vezetői engedélye nem készül el azonnal, annak legyártása 1-3 hét időt vesz igénybe, azonban ez alatt az idő alatt is vezethet az okmányiroda által kiadott adatlappal, valamint az orvosi alkalmassági vélemény egy példányával. Erre a kiállítástól számított 60 napig van lehetősége."
3/7 anonim válasza:
okmányiroda által kiadott lappal is lehet vezetni? Az 'adatlap járművezetésre jogosító okmány kérelméhez' lappal? ez eléggé nem valószínű
4/7 A kérdező kommentje:
Hát elnézést a tömeg kérdésért, mert csak utólag kerestem rá, hogy ezer ilyen kérdés volt már, sorry!
Egyébként hosszabbítás, lejárt jogsiról van szó az én esetemben és azért lenne fontos, mert külföldre utaznék, ahol az okmányirodában kapott igazolás nem érvényes.
2014. júl. 2. 00:59
5/7 anonim válasza:
Ha hosszabbítod, akkor kapnod kellett egy ideiglenest, és a régi, lejárt jogsival együtt az érvényes !
6/7 A kérdező kommentje:
SessionBlackyea11: Köszönöm az észrevétel, de mint már említettem külföldi út miatt lenne fontos, ahol a kapott magyar nyelvű igazolás nem érvényes. Frissítés: ma megkaptam az értesítést, hogy átvehető az új jogsim az okmányirodában. 17-18 nap lett az elkészülés ideje! :) Hurrá nyaralunk!!! :D
2014. júl. 4. 00:46
7/7 StroongBooy válasza:
POLIPETER vagy az elso valaszolonak uzennem, de amugy az osszes varakozo jogsisnak, mert egyszeruen en se talalom meg a rendes valaszt igazabol, nem csoda h mindenki ujra es ujra megkerdezi... szval. Eloszoris peti te gyoker, latszik nincs jogositvanyod, akkor kinek ugatsz, NEM LEHET (elso jogsinal) azzal a papirral vezetni!! Senki meg csak meg se probalja, h azzak utnak indul! Masodszor, nemtudom akkor hogy volt, de 2015-16 ba NEM KELL varni 30 napot meg stb! Altalaban 8 nap, (haveromnak mondjuk 3 nap alatt kikuldtek persze PESTEN!) Sok mindentol fugghet, abban az idoben mennyien adtak le rendelest, mennyire leterheltek. De akkor SEM kell 30 napot stb varni. Maax tenyleg leges legrosszabb esetben, ilyennel is eddig 1x talalkoztam 100 ember kozul akinek ennyi idobe telt volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!