Ti mit tennétek a helyemben? VW vagy BMW esetleg Audi?
Tetszenek a Borák, Passatok, de ezekre még költenék bőven hogy tényleg az én ízlésemre szabjam, ugyanakkor egy E46 teljesen bejövős, max egy szolid fix ültetés+17-18" felniszett és kész is. Tudom drágább a fenntartás, de tuningra nem menne annyi pénz, mint a másik kettőnél!
Az Audi annyira nem a kedvencem(túlárazott VW), nem is annyira jön be, erre is lehetne vagyonokat költeni, hogy nekem megfeleljen, az A4-ről beszélek persze, nem az újjabakról, csak egy B5 Faceliftről.
Igen a Superb is ott van a szeren...
Szerintem gyűjtök én még ehhez inkább, úgy érzem.
Egyébként az Audi nem túlárazott VW, ilyen erővel a Ferrari túlárazott Fiat (jó ott azért sokkal nagyobb a különbség, de lehet találni abban is Fiat alkatrészeket)?
Attól, hogy a VW gyártja az Audit (meg többek között a Bugattit, Lamborghinit is) még nem teljesen ugyanaz. Arra az alapra épít, de minőségesebb autó. Bár egy VW is eléggé az, de az Audi az prémium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!