Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? VW vagy BMW esetleg Audi?

Figyelt kérdés

Tetszenek a Borák, Passatok, de ezekre még költenék bőven hogy tényleg az én ízlésemre szabjam, ugyanakkor egy E46 teljesen bejövős, max egy szolid fix ültetés+17-18" felniszett és kész is. Tudom drágább a fenntartás, de tuningra nem menne annyi pénz, mint a másik kettőnél!

Az Audi annyira nem a kedvencem(túlárazott VW), nem is annyira jön be, erre is lehetne vagyonokat költeni, hogy nekem megfeleljen, az A4-ről beszélek persze, nem az újjabakról, csak egy B5 Faceliftről.

#BMW #Bora #Jetta #Passat 3BG
2015. márc. 7. 12:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Skoda Octávia? Azok is tetszenek és a csomagtér is jobban pakolható lenne...
2015. márc. 8. 12:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Az Octaviák jók. Bár én inkább Superbet vennék, nagyon mutatósak az első szériások. 1.8T motorral, vagy 1.9 TDI-vel.
2015. márc. 8. 12:54
 13/15 A kérdező kommentje:

Igen a Superb is ott van a szeren...

Szerintem gyűjtök én még ehhez inkább, úgy érzem.

2015. márc. 8. 14:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Gyűjts még egy kis zsét. 3 millánál megállhatsz. 1,5-ből veszel egy vasat, a másik 1,5-öt félreteszed az esetleges sürgős kiadásokra.
2015. márc. 8. 14:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Egyébként az Audi nem túlárazott VW, ilyen erővel a Ferrari túlárazott Fiat (jó ott azért sokkal nagyobb a különbség, de lehet találni abban is Fiat alkatrészeket)?

Attól, hogy a VW gyártja az Audit (meg többek között a Bugattit, Lamborghinit is) még nem teljesen ugyanaz. Arra az alapra épít, de minőségesebb autó. Bár egy VW is eléggé az, de az Audi az prémium.

2015. márc. 17. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!