Szerintetek melyik autó égő kevésbé? Astra G vagy Golf 4?
Figyelt kérdés
Kereskedő haveromnál van ez a két csoda most. Barátnőmnek kellene itt a városban kerülgetni.2015. márc. 6. 15:12
2/7 anonim válasza:
Ezek közül egyik sem égő. Inkább Golf IV, nagyobb a presztízse
3/7 anonim válasza:
Miért lenne égő bármelyik is? Amúgy Golf.
4/7 anonim válasza:
Nem az autók az égők, csak a felelőtlen (általában fiatal) tulajok által alakult ki róluk sztereotípia (316i-vel és Civiccel karöltve). Mivel ár/érték arányban ezek vannak a "toppon" 1 misi alatt, sok önjelölt Schumacher veszi, és próbálja vele uralni a körzetet. De gondolom a barátnődnek nem arra kell, hogy a pirosnál kaparjon az 70 lóval, szóval jó kocsik ezek, csak nem arra, amire sokan használják. A kettő közül viszont inkább a Golf.
5/7 anonim válasza:
Nem égő egyik sem. Szerintem a Golf legyen, az szerintem csajosabb mint az Astra.
6/7 Koaxk Ábel válasza:
Mindkét autó jó műszakilag, de ha presztízs értéket nézzük a Golf magasan veri az Astra-t és szerintem ez az újabb generációkra is igaz.
7/7 anonim válasza:
Fullciki mindkettő, meg ne vedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!