Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fel lehet tenni már a nyári...

Fel lehet tenni már a nyári gumikat?

Figyelt kérdés
Néztem hogy kb 10 fok lesz. Vagy március vége fele?
2015. márc. 6. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Én még várnék/várok vele kb. egy hónapot (természetesen függ majd az időtől).

Igen, inkább március vége felé...a múltkorában belefutottam egy pár évvel ezelőtt április elején készült fényképembe, amin olyan hó volt, amilyet idén még nem is láttam. :)

Hírekben még (éjszaka) -5 fokokat is emlegetnek.

2015. márc. 6. 14:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha mindig 6 fok felett van a hőmérséklet akkor kell felrakni. legalábbis ez a kommunikáció. Én is várok még vele pár hetet, amíg nem lesznek hajnali fagyok sem
2015. márc. 6. 14:35
 3/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
Reggel és este még elég hideg van, rá is fagy az ablakra vékonyan. Szóval reggel még elkél a téli gumi. Inkább kopjon egy kicsit délután, mint belecsússzak reggel valakibe.
2015. márc. 6. 16:53
 4/8 Koaxk Ábel ***** válasza:
Március 15.-ét még várd meg, 2 éve hó volt :D
2015. márc. 6. 17:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is ezt akartam irni mint a 4-es :D

Ha már fentvannak, én hagyom még egy hónapot, nemhogy még lesz valami ónoseső vagy hó, én meg már nyárigumival járok mert kapkodok.

2015. márc. 6. 18:49
 6/8 Koaxk Ábel ***** válasza:
Amúgy fura, mert régen úgy emlékszem márciusban már bőszen szereltem át a nyárit, most meg ott tartunk, hogy április előtt ésszerűtlen döntés :D
2015. márc. 6. 18:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Akkor március vége felé fogom csak felrakni, ez lesz a legtisztább:D csak már várom, mert a nyárit jobban szeretem:D

Köszönöm :)

2015. márc. 6. 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is várom már mert kíváncsi vagyok hogy mutat az alufelni az autón :P

Március végén rakom fel legkorábban.

2015. márc. 7. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!