Mennyi ideig tart egy házi szerelőnek, hogy lecserélje a nyári gumikat télire, ha a felnit is cserélnie kell rajta?
Házi szerelő? Az milyen?
Ha a felnin cserélni kell a gumit, akkor ahhoz jó ha van célgép, utána meg centírozni sem ártana, szintén géppel.
A gumis is ugyanúgy dolgozik, így ugyanannyi idő alatt.
Hogy az mennyi? Kb. egy órát mondanék. Ha siet meg tudja rövidebb idő alatt is csinálni persze.
Úgy értettem, hogy ez a szerelő otthon dolgozik, szokott gumikat is cserélni, biztosan megvannak hozzá az eszközei.
De még most viszem először az autót, és csak egy garnitúra felnim van.
Én egyszer vettem a kopott gumik helyett kevésbbé kopottakat (:D), és a gumis kb. 10-15 perc alatt lecserélte őket. Nem tudom, hogy csinálta, lehet, hogy átugrott pár fontos lépést, de gyors volt, az tény. :)
De tény, hogy ahhoz célgép kell, ami gumis műhelyekben van.
"otthon dolgozik"
Gondolom nem a nappaliban fogja csinálni egy pajszerral. :D
Valószínűleg fel van szerelve a szükséges dolgokkal, és úgy egy óránál tényleg nem lehet több.
Természetesen én is úgy gondoltam, hogy van műhelye, de otthon. De ez neki csak olyan plusz.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!