Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy húszéves srácnak milyen...

Egy húszéves srácnak milyen autót ajánlasz?

Figyelt kérdés
sportos, fiatalos, viszonylag kedvező fenntartási költségek...
2015. márc. 6. 13:27
1 2
 11/12 zordon ***** válasza:
20 éves koromban ezerkecském volt, örültem neki, nem volt égő..
2015. márc. 6. 15:22
 12/12 Koaxk Ábel ***** válasza:

Én némileg egyetértek a cikkel, amit a második válaszoló linkelt!

Én sem vagyok már a 20 éves korosztály, de teljesen felesleges fiatal srácnak ésszerű autókat ajánlani.

Tulajdonképpen én 30-as fejjel sem a legésszerűbb autót választottam.

Az ember élje meg az álmait, nyilván kössön némi kompromisszumot, de ne olyan autót vegyen, amit mindenki ajánl, mert, hű de jó, de egyébként olyan unalmas mint egy konzerv doboz.

Nyilván ha az embernek van, 2-300 ezre vegyen Swift-et meg F Astra-t mert kb nincs értelmes alternatíva.

1 milla körül azért már lehet fantáziadúsabb autókat is találni.

Én azt mondom olyan kocsit vegyél ami neked tetszik, dögösnek találod. Annyira adj az emberek véleményére, hogyha valamitől sokan óvnak, akkor az nyilván nem jó választás műszakilag.

Ha az ember nem éli meg időben (lehetőségekhez mérten) az álmait, később ott van, hogy jön a család, gyerekek stb... már futná "menő" autóra, de már a kombi vagy az egyterű a praktikus. Fiatalon meg ugyan lehetett volna izgalmasabb autó, de mégis csak a swift meg az astra a legésszerűbb... :\

2015. márc. 6. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!