Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autób*ziság az alapoktól?

Autób*ziság az alapoktól?

Figyelt kérdés
Az autók külsejének, a sebességnek a szerelmese vagyok. Érdekelnek is az autók/motorok, de nem kifejezetten értek hozzá. Ti honnan tudtatok meg dolgokat? Tudnátok esetleg linkelni oldalt ahol nagyjából a fő alkotórészei, motor működéséről stb van szó? Nyáron szeretnék kismotorból jogsit es gondoltam itt az ideje már most bezsongani:D. Előre is köszi:)) 14L
2015. márc. 5. 22:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Internetről nem lehet megtanulni a dolgokat..

Ezeket tapasztalni kell, érezni.

Mikor megvettem az első simsonom 14 évesen, neten olvastam hogyan kell szerelni, néztem mint borjú az új kapura.

Mikor magam szereltem, próbálgattam, úgy tanultam meg dolgokat szépen lassan. És ez így van az autóval, bármi más járművel.

2015. márc. 5. 23:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Én Ladán tanultam meg szerelni. Ez egy jó honlap: [link]

Vannak cikkek, millió hozzászólás a fórumon. Meg itt van egy kis videó is: https://www.youtube.com/watch?v=LhRNc8v6IL8

2015. márc. 6. 06:09
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Én az autópiacot tanultam meg hasznaltauto weboldal segítségével, illetve youtuben megnézni az összes magyar autós műsort, garázs, sportverda,totalcar és egyebek. Az összes részt!!!
2015. márc. 6. 07:33
 4/8 anonim ***** válasza:
89%

Google, csodákra képes. Hiába linkelnék neked egy honlapot a robbanómotorok működéséről, mert még azt sem tudod mit jelent a fázis kifejezés mondjuk.

Ez olyan széles témakör, hogy nem lehet csak úgy kiolvasni mint egy tankönyvet. Meg kell találnod benne ami érdekel és abban az irányban keresgélni, aztán vagy beleunsz az egészbe, vagy szépen tágul az érdeklődési kör, ahogy olvasgatsz mindig jönnek az új kérdések, amikhez keresed az új válaszokat stb. Egyébként minden márkának vannak forumai, plusz tuning foróumok, versenyekről stb stb. Én is így csináltam mindig:)

2015. márc. 6. 07:36
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Nem szerelni akar a gyerek, csak megérteni az autó alap működését. Ezt könnyen megtalálod google segítségével.
2015. márc. 6. 09:36
 6/8 anonim válasza:

[link]

Olvasgass. Amúgy engem is érdekel pedig nem vagyok szerelő.

25L

2015. márc. 6. 12:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:D
2015. márc. 23. 16:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Motorokhoz ezt a könyvet ajánlanám: Dezsényi György - Belsőégésű motorok tervezése és vizsgálata

Szintén alapmű :)

2015. márc. 23. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!