Autób*ziság az alapoktól?
Internetről nem lehet megtanulni a dolgokat..
Ezeket tapasztalni kell, érezni.
Mikor megvettem az első simsonom 14 évesen, neten olvastam hogyan kell szerelni, néztem mint borjú az új kapura.
Mikor magam szereltem, próbálgattam, úgy tanultam meg dolgokat szépen lassan. És ez így van az autóval, bármi más járművel.
Én Ladán tanultam meg szerelni. Ez egy jó honlap: [link]
Vannak cikkek, millió hozzászólás a fórumon. Meg itt van egy kis videó is: https://www.youtube.com/watch?v=LhRNc8v6IL8
Google, csodákra képes. Hiába linkelnék neked egy honlapot a robbanómotorok működéséről, mert még azt sem tudod mit jelent a fázis kifejezés mondjuk.
Ez olyan széles témakör, hogy nem lehet csak úgy kiolvasni mint egy tankönyvet. Meg kell találnod benne ami érdekel és abban az irányban keresgélni, aztán vagy beleunsz az egészbe, vagy szépen tágul az érdeklődési kör, ahogy olvasgatsz mindig jönnek az új kérdések, amikhez keresed az új válaszokat stb. Egyébként minden márkának vannak forumai, plusz tuning foróumok, versenyekről stb stb. Én is így csináltam mindig:)
Motorokhoz ezt a könyvet ajánlanám: Dezsényi György - Belsőégésű motorok tervezése és vizsgálata
Szintén alapmű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!