Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a 3-as W...

Mi a véleményetek a 3-as W golfról? Jó? Nem jó? Miért?

Figyelt kérdés

Eddig mindenki jó véleménnyel volt róla. Ma viszont lecsesztek, hogy miért ilyet vettünk, mikor ez a legsz@*@bbul sikerült széria. Szerintetek is?

Egy kikopott rugót a műszerfalban kicserélni mennyibe kerül? (Km óra és társai)

A szerelő 10E-et mondott. Ez reális ár?

2015. márc. 5. 09:17
 1/8 A kérdező kommentje:

18 éves az autó.

Légyszi segítsetek, nem értek hozzá.

2015. márc. 5. 09:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Jó autó valóban, csak hát már nem fiatal.

Műszerfalban milyen rugót akarsz cserélni?

Elsőre km óra spirálra gondolnék, az 2-3000 Ft kicsit sokallom munkadíjjal együtt is.

2015. márc. 5. 09:44
 3/8 A kérdező kommentje:

Az az, km óra spirál. Akkor is sok, ha ők adják a spirált?

Akkor hozzam el és vigyem máshová?

Komolyan rosszul esett, mikor reggel azt mondta, hogy miért vettük meg ezt a sz@*t? Eddig mindenki dícsérte ezt a fajtát, hogy korához képest jó.

2015. márc. 5. 09:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Bocsi ha értetlen vagyok, de tényleg nem értek hozzá. Ha azt mondják fluxus kondenzátort kell benne cserélni én még azt is elhiszem.
2015. márc. 5. 09:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

2-3000 Ft az alkterész listaáron az Unix-nál mondjuk. Kereskedőnek/szerelőnek van vagy 30% kedvezménye. Szóval 7000 Ft munkadíj nem egész egy óra munkáért?

Én olyantól aki élből fikázódik mindenképpen elhoznám a kocsit

2015. márc. 5. 11:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Jók a Golfok, de csak akkor, ha nem volt széthajtva. Nem véletlenül futnak a mai napok, még a 2-s Golfok is.
2015. márc. 5. 13:05
 7/8 A kérdező kommentje:

Átnézték. Elküldtek egy másik szerelőhöz is, aki jobban ér ehhez a típushoz.

Azt mondták, a spirál jó, a Sebváltóval van valami ami ahhoz csatlakozik, meg valami huzal, meg nem tudom mi. Azt mondták, hogy vagy azt a huzalt kell cserélni(nem tudom pontosan)az kb600, vagy az egész műszerfalat, ami 13-16E.

Ajánlottak egy másik szerelőt. :(

2015. márc. 5. 17:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szerelmese a Golfoknak, de a 3-asról nem tudok rosszat mondani. Igaz, nekem sohasem volt, csak hallomásból tudom, amit tudok.
2015. márc. 6. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!