Mi a véleményetek a 3-as W golfról? Jó? Nem jó? Miért?
Eddig mindenki jó véleménnyel volt róla. Ma viszont lecsesztek, hogy miért ilyet vettünk, mikor ez a legsz@*@bbul sikerült széria. Szerintetek is?
Egy kikopott rugót a műszerfalban kicserélni mennyibe kerül? (Km óra és társai)
A szerelő 10E-et mondott. Ez reális ár?
18 éves az autó.
Légyszi segítsetek, nem értek hozzá.
Jó autó valóban, csak hát már nem fiatal.
Műszerfalban milyen rugót akarsz cserélni?
Elsőre km óra spirálra gondolnék, az 2-3000 Ft kicsit sokallom munkadíjjal együtt is.
Az az, km óra spirál. Akkor is sok, ha ők adják a spirált?
Akkor hozzam el és vigyem máshová?
Komolyan rosszul esett, mikor reggel azt mondta, hogy miért vettük meg ezt a sz@*t? Eddig mindenki dícsérte ezt a fajtát, hogy korához képest jó.
2-3000 Ft az alkterész listaáron az Unix-nál mondjuk. Kereskedőnek/szerelőnek van vagy 30% kedvezménye. Szóval 7000 Ft munkadíj nem egész egy óra munkáért?
Én olyantól aki élből fikázódik mindenképpen elhoznám a kocsit
Átnézték. Elküldtek egy másik szerelőhöz is, aki jobban ér ehhez a típushoz.
Azt mondták, a spirál jó, a Sebváltóval van valami ami ahhoz csatlakozik, meg valami huzal, meg nem tudom mi. Azt mondták, hogy vagy azt a huzalt kell cserélni(nem tudom pontosan)az kb600, vagy az egész műszerfalat, ami 13-16E.
Ajánlottak egy másik szerelőt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!