Miért van az hogy az autóm ha felmelegszik uttánna nem indul be csak ha lehül meg menetközben ha már felmelegedett leálll? Wolswagen 3 mas golfról van szó
Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 19:43
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Túl dús a keverék,azaz sok a benzin a motornak. Meg vannak kopva az injektor alkatrészek,és így jóval többet kap mint kéne.
A másik lehetőség meg hogy valaki belekontárkodott valami mekk mester ,(csoda Tuningról álmodva),és elcseszte az üzemanyag ellátást,illetve paramétereket.
Amúgy ekkor,tövig benyomott/és benntartott gázpedállal van rá esély az újra beinduláshoz,de mindenképp szükség lesz egy injektoros profira aki átnézi.
4/7 anonim válasza:
Olajszintet is nézd meg, lehet sok benne, vagy túl híg.
5/7 anonim válasza:
Utolsó, én ezt nem is értem.
Kifejtenéd nekem ezt bővebben, mert ilyenről még nem hallottam, és kíváncsi lennék rá ;)
6/7 anonim válasza:
diesel?
nekem a halott porlasztoval csinalta, hidegen np, melegen, raadasul ha meg kellett alnom, akkor alt meg.
par napot igy kellet hasznalnom, kicsit se volt ciki, h keresztezodesbe megall, alig indul.
7/7 anonim válasza:
A hutovizet megnezted?Talan ez lenne a legegyszerubb magyarazata annak,ha a tulmelegedett motor leall(meg mielott feleslegesen tulbonyolitanank)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!