Sas28 kérdése:
1,4-es benzines IV-es golfról mik a vélemények? Hallottam jót is rosszat is. Van benne 240. 000km. elvileg rendeben van az autó. Megérne 500. 000-t?
Figyelt kérdés
2015. febr. 17. 18:21
1/5 kisvuk29 válasza:
Nem kevés a km de valósabbnak hangzik mint a 90... :D
Nézd meg ha tudsz vigyél szerelő vagy hozzáértő szerelőt
Rozsda sérülések, átfestés stb
Ha minden megfelel megérhet ennyit de szerintem ha ügyes vagy alkudhatsz is ;)
2/5 anonim válasza:
Nekünk IV-es golfunk van, 1,4-es benzines. Nagyon jó, kényelmes meg minden, de néha (amikor tele van a kocsi, pl nyaralásnál) kevés az a 75 paci benne. Eddig semmi baja nem volt, szervizben csak a szokásos dolgok miatt volt: olajcsere, fékbetétcsere, vezérműszíj-csere, a légkondiba gáz töltés miatt. Szóval jó kis autó.
3/5 anonim válasza:
a golfba még az 1.6-os motor is karcsú,nem hogy az 1.4....amúgy kiváncsian várom ki fogja először bedobni,hogy a mindentverő 1.9tdi-t vedd!
4/5 anonim válasza:
1.4 tényleg csak óvatos vezetésre való. 1.6 már jobb, de ő sem nyomatékos. De kinek mi. Van akinek elég, pl nekem. Nyugodtan autózom.
5/5 szotyi41 válasza:
Múltkor ennyiért megnéztem egy 1.6 osat. Rá kellett volna még egyszer ennyit költeni hogy autó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!