Honda NS1-ről vélemény, tapasztalat? (első motor lenne)
Szóval első motorként néztük ki az Ns1-et. Amit találtunk, az gyárilag 75 cc-is és egy felnőtt férfi alatt (85-90 kg) vígan gyorsul minden erölködés nélkül 120 km/h-ra. Nem mintha számomra a sebesség lenne most az elsődleges szempont. Tanulómotorként használnám. Egyébként én lány vagyok, 165 cm és 55 kg. Szóval ez a motor kényelem szempontjából is tökéletes. Könnyű, kényelmesen ültet és pontosan jól leér a lábam :)
És egy olyan kérdésem lenne, ha külsőleg picit leharcolt, hiányos, de motorikan tökéletes és csak fékbetét kéne rajta cserélni, ti mennyiért vennétek meg?
Előre is köszi a válaszokat! :)
Linkeld be a hirdetést, én régóta motorozom, rátudok nézni, hogy érdemes e vele foglalkozni, de elsőkörben azt mondom, hogy én hiányos motort biztosan nem vennék. Valamint írd meg, hogy mennyi a keret a motorra, hogy tudjak mást ajánlani.
Amúgy jó motor a honda ns1, de nagyon ritka (a 75ccm verzió meg főleg), így az alkatrész beszerzés nem lesz könnyű. Védőfelszerelésre (kesztyű, csizma, minimum egy gerinc protektor) is jut pénz?
Nekem egy NSF 125-öm volt. Úgy vettem, hogy be volt sülve, állítólag csak dugó kell bele meg egy első fékbetét. Ez a lista kb 70 ezer forintnyi alkatrészre rúgott ki, de megcsináltam, lefestettem, és állítom annó mikor eladtam a legszebb NSF volt az országban és ez volt a legjobban egybe. Szóval merész vállalkozás, de ha van időd, pénzed, akkor okés.
Ez nem olyan mint az autó, hogy ha szar a blokkja 3-400 ezret is rá lehet költeni. Itt egy komplett blokk felújítás kijön 40 ezerből, amikor azt mondom hogy már tényleg 100-as.
Megtanultam. Otthon, haveroktól, ismerősöktől. Idegenforgalmi szakközépiskolában végeztem tavaly. :)
Ami nem megy, abban ők segítenek. Nagyon végső esetben vinném csak szerelőhöz, amit már több szem többet lát alapon se tudunk megoldani, de még akkor is tudok szerelő ismerőst hívni, aki ha pénzért is ugyan, de mivel közös munka, így olcsóbban megcsinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!